Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt debreceni kismamák/...

Vannak itt debreceni kismamák/anyukák?

Figyelt kérdés
Hova jártatok terhesgondozásra és kihez?

2012. szept. 28. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:

jelen :)

még járok, 34 hetes vagyok kisfiúnk lesz. ,második gyerkőc kislányom 2,5 éves,

az Otiba és dr.harsányi Ágneshez !

2012. szept. 28. 19:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Mennyire vagy elégedett az OTI-val?

Én ott voltam most szűrésen, de nagyon csalódott vagyok.

2012. szept. 28. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Oti,mert körzetileg odatartozok,Nagy István Gézához.Őt nem csíptem,de sztem az Otiban a legjobb a UH.Klinikán szültem fogadott dokinál,de az UH a klinikán és a Kenézyban is gutószalag.Az Otiban a Hajnalka viszont nekem nagyon bejött.
2012. szept. 28. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is az otiba járok, körzetileg, Makai Ritához. Most vagyok 16 hetes, második baba. Az elsőt a Klinikán szültem, és most is ott fogok szülni, fogadott szülésznőm volt. Én teljesen meg vagyok elégedve az otival, csak a sok várakozást nem szeretem, mikor egyszerre 100an is begyűlünk vérvételre vagy vizelet vizsgálatra.
2012. szept. 30. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!