Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismama fotózást hanyadik...

Kismama fotózást hanyadik héten érdemes csinálni?

Figyelt kérdés

24. hétben vagyok jelenleg, már van pocakom, de nem olyan nagy, pedig mellső falon tapad a lepény, igaz elég izmosan kezdtem a terhességemet, tehát lehet a hasizmom miatt nem látszik annyira. Fotózásnál szeretném, ha még vizesedés nélküli lenne az arcom (nyilván előre nem tudom kiszámítani, hogy hajlamom lesz e rá vagy nem). Plusz dolog, hogy még erőm teljében vagyok, nem tudom ez harmadik trimeszterre hogyan alakul. 😅

Ezek tudatában ti mikor csinálnátok a kismama fotózást?

2023. szept. 15. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Nekem kicsit nagyobb lett az arcom a combom és mindenem de 32. Héten csináltuk. Nagyon szép fotó lett a fotós tudta milyen szögből kell hogy csinos legyek rajta. A pocakom már iszonyat nagy volt egy feszülős csipkés ruhában voltam. Megéri megvárni míg nagy a pocak szerintem.
2023. szept. 15. 15:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
30. het korul, fotoskent mondom :)
2023. szept. 15. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem ez egyén függő, ki mit szeretne és milyen típusú pocakja van.

Mi 24 hetesen csináltattuk, de nekem nagy volt már a hasam. Nem akartam óriás bálna lenni a fotókon, nem bántam meg.

(Valaki meg pont az utolsó hetekben szeretne, hogy az látszon mekkora hatalmasra tudott nőni a pocakja)

Most vagyok 30 hetes, igazából pont ebben az utóbbi 6 hétben a hasam nem nőtt már olyan drasztikusan, de a baba súlya miatt már sokkal nehezebben mozgok, 1 órás szabadtéri fotózás volt, most nehezebben viselném már.

2023. szept. 15. 17:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Lehet akkor valamikor a hetekben leszervezem, mert vettem egy bézs színű vállpántos maxi ruhát, 30. hét körül meg lehet már megfagynék benne 😅
2023. szept. 15. 18:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
32-34. hét közt szoktam átlagosan, de kismama-függő is
2023. szept. 15. 20:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem télen csinálták, nem szabadtéri volt így simán feltudtam venni amit akartam.
2023. szept. 16. 09:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Én szabadtérit szeretnék mindenképp, ez a ruha nem is illik sajnos beltéri fotózáshoz. Természetközeli bohém stílus.
2023. szept. 16. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!