Kismama fotózást hanyadik héten érdemes csinálni?
24. hétben vagyok jelenleg, már van pocakom, de nem olyan nagy, pedig mellső falon tapad a lepény, igaz elég izmosan kezdtem a terhességemet, tehát lehet a hasizmom miatt nem látszik annyira. Fotózásnál szeretném, ha még vizesedés nélküli lenne az arcom (nyilván előre nem tudom kiszámítani, hogy hajlamom lesz e rá vagy nem). Plusz dolog, hogy még erőm teljében vagyok, nem tudom ez harmadik trimeszterre hogyan alakul. 😅
Ezek tudatában ti mikor csinálnátok a kismama fotózást?
Szerintem ez egyén függő, ki mit szeretne és milyen típusú pocakja van.
Mi 24 hetesen csináltattuk, de nekem nagy volt már a hasam. Nem akartam óriás bálna lenni a fotókon, nem bántam meg.
(Valaki meg pont az utolsó hetekben szeretne, hogy az látszon mekkora hatalmasra tudott nőni a pocakja)
Most vagyok 30 hetes, igazából pont ebben az utóbbi 6 hétben a hasam nem nőtt már olyan drasztikusan, de a baba súlya miatt már sokkal nehezebben mozgok, 1 órás szabadtéri fotózás volt, most nehezebben viselném már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!