Elkaptam egy vírust, pénteken elkezdett fájni a torkom nagyon, meg náthás vagyok. Lázas nem vagyok.ha fekszek, és úgy köhögök, fáj a hátam meg a mellkhasam.lehet tüdőgyulladás?
Viszont annyi változást meg érzek az antibiotikumtól, hogy már nem fáj annyira a toekom mint tegnap.
A hátam meg ma kezdett el fájni meg a mellkhasam is.
Igaziból azért kérdezem valakinek van e esetleg tapasztalata
Ezt így ki tudja megmondani?
Voltál orvosnál,tőle nem kérdezted?
Ha nem akkor hívd fel.Szakemberhez fordulj ne a gyakoris emberekhez.
*mellkasod
Sokan nem tudják leírni...Mellkas. Nem mellkhas.
Gondolom úgyis vissza kell majd menned az orvoshoz?
Nálunk vissza szokta hívni az embereket gyógyszer kúra után.
Ott majd meghallgatja a mellkasodat.
Sajnos szörnyű háziorvosom van, nem hogy nem hív vissza alig fogadott
Elérni sose lehet őket hiába hivogatod egésznap.
Hál isten költözünk egy hónap múlva és akkor le váltom
Nem hinném, hogy tüdőgyulladás, de persze ha aggódsz akkor meg kellene hogy hallgasson legalàbb. Amikor ott voltàl megtette?
Amúgy nem gondolom, hogy izgni kellene. 2x kaptam el ovis kisfiamtól megfázásos vírust. Az egyiket első trimeszterben, ott még gyógyszert se adtak, úgyhogy elhúzódó nátha lett belőle, de nem volt különösebb bajom. A másikat mádodik trimeszterben sikerült benyelni, na az durva volt. Ott annyira köhögtem és annyira letapadt a váladék, hogy muszáj voltam gyógyszert iratni. Nagyon fájt már nekem is, és levegőt se kaptam. Nekem meg a hàziorvos semmit se volt hajlandó felírni, úgyhogy el kellett menjek magán fül-orr-gégészetre. Ott kaptam antibiotikumot, attól jobb lett. De igazàból eddig làthatólag egyik betegsèg sem okozott bajt a babánál (33 hetes leszek mindjàrt)
Szerintem nem kell izgulnod. Lényeg, hogy lázad ne legyen, azt csillapítani kell ha mégis van, de a baba az ilyen vírusoktól védve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!