Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elkapnám a tüdőgyulladást...

Ha elkapnám a tüdőgyulladást akkor az hamar kijönne rajtam? 22+4 hkm

Figyelt kérdés
Lévén hogy terhesség alatt gyengébb az immunrendszer. Tegnap a harmadik kollégám dőlt ki tüdőgyulladás miatt és remélem, hogy nem kaptam el semmit. Most volt a második éjszakám mikor arra ébredtem hogy köhögnöm kell és száraz, a torkom kapart plusz mintha a tüdőm is kicsit nehezült volna köhögéskor.
2020. febr. 1. 11:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Terhesen szinte biztosan korhazba kerulnel,szerintem,mar csak a megfigyeles es ababa miatt is.
2020. febr. 1. 14:16
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A tüdőgyulladást nem lehet elkapni. A tüdőgyulladást egy kezeletlen bakteriális fertőzés okozza. Tehát magát a kórokozót természetesen elkaphatod, de ha nem hanyagolod el a betegséget, akkor nem lesz tüdőgyulladásod sem. A tüdőgyulladás amiatt alakul ki, hogy a fertőzés kiterjed a szervezetre, az illető nem kap időben, vagy egyáltalán nem kap antibiotikumos kezelést, a letapadt, baktériummal teli váladékot nem oldja fel a tüdőről. Ha te időben elmész orvoshoz, a letapadt váladékot köptetővel feloldod, és természetesen nem dolgozol, hanem otthon kipihened, akkor nem lesz tüdőgyulladásod.
2020. febr. 1. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!