Tüdőgyulladás lehetséges?
Figyelt kérdés
29hetes vagyok gyengített immunrendszerrel... 2napja torokfajassal mentem dokihoz amire kaptam antibiotikumot és már se a fülem se a torkom nem fáj viszont elkezdtem nagyon durván köhögni.. és közben rettentően fáj a mellkasom.. mondjátok, hogy nem tüdőgyulladás...2016. szept. 1. 11:04
1/2 anonim válasza:
De nem mondhatjuk, mert nem vagyunk orvosok. :)
Én is szoktam durván köhögni, elmentem mindig orvoshoz, soha nem volt tüdőgyulladásom. Attól, hogy köhögsz, nem biztos, h tgy-d van!
Menj vissza az orvoshoz minél előbb, hogy kiderüljön, mi a baj.
2/2 A kérdező kommentje:
A mellkasfájfalomtól félek, nem a köhögéstől... :( az a baj, hogy nálam egy torok gyulladás is olyan, hogyha nem kapok 2 napon belül rá gyógyszert akkor lehet kórház a vége :( du megyek orvoshoz, addig lennék kiváncsi véleményre vagy tapasztalatra ..
2016. szept. 1. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!