Lehetseges, hogy csutortokon meg nem volt eszreveheto ( az orvos altal) a tudogyulladas de most az vagyok?
Figyelt kérdés
Pentek ota nagyon rosszul vagyok, tudogyulladasra gyanakszom. Csutortokon ( meg pentek elott) az orvos azt mondta, hogy nincs tudogyulladasom, de pentek reggeltol kohogok, pentek este lazam is volt. Lehetseges, hogy csutortokon meg nem volt eszreveheto ( az orvos altal) a tudogyulladas de most az vagyok? tudogyuszis vagyok? Amugy orvoshoz nem tudok menni, mert nem tartozkodom otthon. Ertitek mit akarok mondani? Ha nem ujra elmagyarazom.2013. okt. 14. 16:23
1/3 anonim válasza:
A köhögést, illetve lázat más is okozhatja, nem csak tüdőgyulladás.
Ha van egy fül vagy egy torokgyulladásod, az is okoz lázat.
Ha van lerakódás a tüdődön, váladék, ami szakad fel, attól is köhöghetsz. Vagy simán is köhöghetsz. Ezekhez mind nem kell tüdőgyulladásnak lennie.
Azonban ha nem vagy jobban, csak rosszabbul, akkor érdemes pedig elmenni orvoshoz.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi :-) de az lehet, hogy csutortokon meg nem voltam tudogyulladasos a doki szerint, de mar penteken rosszul voltam?
2013. okt. 14. 16:33
3/3 anonim válasza:
Igen , lehetséges.
De az is lehet, hogy hörghurutod van, annak is ugyanezek a tünetei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!