Változnak és eltűnek a tünetek a terhesség elején?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kb a 6.hétben járhatok. Az elején jelentkezett alhasi fájdalom, mintha megakarna jönni. Ez 3-4 napja kb abba maradt. Azóta azt érzem, hogy ha iszok-eszem mintha megzabáltam volna egy egész disznót, állandóan tele vagyok, nincs étvágyam. Néha-néha rajtam az öklendezés, de ez is max napi 1-2 alkalommal. Illetve néha megszédülök.
Megmondom őszintén kicsit zavar, hogy alig van tünetem. :( Félek hogy rosszat jelent.
Holnap megyek nőgyógyászhoz, az első vizsgálatomra. Ma teszteltem egyet, még mindig erős pozitív.
2023. szept. 19. 13:42
1/4 anonim válasza:
Nem jelent rosszat. Ez ilyen. Örülj, hogy nem vagy rosszul.
2/4 anonim válasza:
Értsètek már meg, hogy nem kell feltétlenül érezni semmit ennyire az elején. Nyugi.
3/4 anonim válasza:
Nem csak a terhesség elején változhatnak és tűnhetnek el tünetek, hanem a várandósság teljes ideje alatt. Ezen pedig ne aggódj, hogy kevés a tüneted, örülj neki, és bízz abban, hogy ez így is marad. Én a 31. hétben járok, és eddig szinte egész végig semmi különösebb tünetem nem volt, és minden rendben van.
4/4 anonim válasza:
Nekem semmi tüntetem nem volt az elején. Kb 11 hetesen kezdődött a hányinger, mell érzékenység.
De ezek is napról mapra változtak. Volt, hogy 3 napig semmi bajom, aztán 2 napig rosszul voltam. És így tovább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!