Egész nap egyedül vagyok jogos a szomorúságom?
Igen, azt észre vettük hogy nem akar az anyjának fájdalmat okozni azért is sokszor hátrál meg.
Párom nagyon sokszor próbàlt már találkozót össze hozni, de a gyerek sír, hisztizik ő nem akar. Erőszakkal nem akarja elém hurcibálni. Tehát nehéz a helyzet, többször beszéltem vele erről , oldja azt mondja de félek hogy nem fogja tudni.
Szerintem nem jogos.. Ott kezdődik, amit sokan mások is írtak, hogy terhesség előtt nem ez volt? Gondolom nem 2 hónapja ismered (bár csak futólag olvastam el a válaszokat).
Másrészt ha dolgozol, nem értem mit zavar. Neked is van dolgod, neki is, és tök jó hogy a gyerekével is tud/akar lenni.
Nekem a férjem munkája pl olyan, hogy sokszor alig látom, reggel megy, este jön, akár hétvégén is. De minden maradék időt minőségi módon igyekszünk eltölteni, és ö is a gyerekünkkel. Sosincs ebből vita, mert az elejétől ismerem a hivatását, munkáját és mert ő szereti, én meg őt (mellesleg már 12 éves a kapcsolat) ezert ezen sosem vitatkozunk. Babával, gyerekkel is sokat voltam/vagyok egyedül, de feltalálom magam, és hidd el nem ezen múlik a szeretet. Amúgy jobb is, ha barátkozol a gondolattal, mert egy “normál időbeosztású munkahely” mellett is 8-16-ig nincs otthon az apa, és ebből kifolyólag te még nagyon sokat leszel egyedül otthon a babàddal. Én mondjuk sosem unatkoztam.
De hát pont ez az, ha lenne egy normál beosztású munkája a párjának, és nem lenne a gyerek, akkor legalább a hétvégéket együtt tölthetnék. Jelenleg viszont egyik héten 1 nap a hétvége (ami igazábólhétközben van a férjne, mert ugye 3 órától irány a gyerek), a másikon meg ugyan négy, de abból 2 napig a gyerekkel van a férj teljesen, másik kettőn meg 3 órától.
És nyilván pozitív, hogy ennyire foglalkozik az első gyerekével, de igazán tehetné ezt náluk is. Ha meg a gyerek nyávog, hát nyávogjon, nehogymár egy gyerek hisztije miatt szopjon két felnőtt, plusz hamarosan egy újszülött is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!