Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egész nap egyedül vagyok...

Egész nap egyedül vagyok jogos a szomorúságom?

Figyelt kérdés
14 hetes kismama vagyok és a párom sosincs otthon. Mindig magam, egyedül vagyok ha csak nem találok ki magamnak programot. A munkabeosztása napokra van, tehát vannak neki a héten egész nap szabad napjai. De azt a másik gyerekével tölti. Egyik héten 1 napot tud velem lenni 3ig amég végez a gyereke az iskolából,aztán vele van estélig mert ott az anyuka dolgozik, másik héten 4 napot tudna de hétvégén nincs ki vigyázzon a gyerekre, és velem van 2 napot (3 óráig) már sokszor a magánytól sírok és magamba fordulok mert ez borzasztó hogy nincs kihez szóljak. Munkám van és örülök hogy dolgozhatok mert akkor emberek kozott vagyok. De mikor szabad napom van otthon töltöm az időt. Ti hogy viselnétek? Vagy csak én reagálom túl?
2023. szept. 17. 16:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
9-es valoszoloval ertek egyet. Gyereket vársz tole es külön éltek? Vagy tenyleg hova viszi a gyereket?
2023. szept. 17. 19:18
 12/27 A kérdező kommentje:
Együtt élünk az én lakásomban, a fiut meg az ő lakására viszi mert nem akar hozzám jönni a gyerek
2023. szept. 17. 19:32
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Pont erről beszéltem. Ez nem kívánságműsor. Azon se lennék meglepve, ha otthon lenne az asszony is, csak neked adja, be, hogy nincs. Elvált egyáltalán?🤣

2023. szept. 17. 19:37
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem te vagy az, aki tegnap kiírta,hogy a párja gyereke utálja, mert "elszerette" a férjet a feleségétől?
2023. szept. 17. 19:51
 15/27 A kérdező kommentje:

14-es, az nem én vagyok :D

13) nem volt házas, élettársi viszony. A volt párjának is van kapcsolata és tudja hogy babát várok

2023. szept. 17. 19:57
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Ok.,anyuka dolgozik. És mit csinál a párja. Ő is mindig dolgozik, amikor az anyuka vagy együtt gyerekeznek a pároddal náluk? Nonszensz, hogy anyukának a párját el kell tűrnie, apukáét meg nem. Itt a pasid egy mamlasz, ne haragudj. Meg kell mondania gyereknek, hogy apához megyünk. Ha tetszik, jó, ha nem, úgyis.

2023. szept. 17. 20:04
 17/27 A kérdező kommentje:
Sajnos anyuka nem a legintelligensebb. Anyukának a párja elvan fogadva, apukának a párja nincs. A kisfiunak kitalál rólam valótlan dolgokat hogy engem ne szeressen. Párom hiába mondja a gyereknek, hiába kérleli nem akar hozzám jönni. Az anyuka ellenem húzza. Volt hogy nyàron eljön velünk a kisfiú 1 napos kirándulásra az anyuka egész éjjel sírt és kérlelte hogy ne. Elvette a gyerekétől az élményt a saját önzősége miatt
2023. szept. 17. 20:11
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Akkor is a pasid a töketlen. Nem a gyerekkel kell alkudozni. Meg kell mondani anyukának, otthon(nálatok) tudok vigyázni a gyerekre. Ha nem felel meg, oldd meg a felügyeletét nélkülem. Rögtön mást mondana a gyereknek. Te a pasidnál jelenleg az utolsó utáni helyen vagy. Nem vállal fel senki előtt. Nem lesz ez így hosszú kapcsolat.

2023. szept. 17. 20:22
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Ajajj. Gondolom a gyerek azért nem nyit feléd, mert tudja, hogy érkezik a kistesó és félti a pozícióját. A párod feladata lenne, hogy közelebb hozzon téged a gyerekével.

Nem is értem, miért nem teszi ezt meg. Kérdezd meg tőle!

Nyílván szükség van arra is, hogy kettesben töltsenek időt a gyerkőccel, de az, hogy téged és majd később a közös gyereketeket hanyagol el a másik gyerkőce miatt, az nagyon nem fair!

Szóval igazad van!

Beszélj az pároddal, mert ha meglesz a baba, akkor szükséged lesz minden segítségre.

2023. szept. 17. 20:22
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
19:meg azért nem nyit az a szegény kisgyerek,mert az idióta anyja manipulálja,s ő nem akar az anyjának fájdalmat okozni. Ezért eleget tesz az anyja kérésének, s elutasító.
2023. szept. 17. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!