Egész nap egyedül vagyok jogos a szomorúságom?
Pont erről beszéltem. Ez nem kívánságműsor. Azon se lennék meglepve, ha otthon lenne az asszony is, csak neked adja, be, hogy nincs. Elvált egyáltalán?🤣
14-es, az nem én vagyok :D
13) nem volt házas, élettársi viszony. A volt párjának is van kapcsolata és tudja hogy babát várok
Ok.,anyuka dolgozik. És mit csinál a párja. Ő is mindig dolgozik, amikor az anyuka vagy együtt gyerekeznek a pároddal náluk? Nonszensz, hogy anyukának a párját el kell tűrnie, apukáét meg nem. Itt a pasid egy mamlasz, ne haragudj. Meg kell mondania gyereknek, hogy apához megyünk. Ha tetszik, jó, ha nem, úgyis.
Akkor is a pasid a töketlen. Nem a gyerekkel kell alkudozni. Meg kell mondani anyukának, otthon(nálatok) tudok vigyázni a gyerekre. Ha nem felel meg, oldd meg a felügyeletét nélkülem. Rögtön mást mondana a gyereknek. Te a pasidnál jelenleg az utolsó utáni helyen vagy. Nem vállal fel senki előtt. Nem lesz ez így hosszú kapcsolat.
Ajajj. Gondolom a gyerek azért nem nyit feléd, mert tudja, hogy érkezik a kistesó és félti a pozícióját. A párod feladata lenne, hogy közelebb hozzon téged a gyerekével.
Nem is értem, miért nem teszi ezt meg. Kérdezd meg tőle!
Nyílván szükség van arra is, hogy kettesben töltsenek időt a gyerkőccel, de az, hogy téged és majd később a közös gyereketeket hanyagol el a másik gyerkőce miatt, az nagyon nem fair!
Szóval igazad van!
Beszélj az pároddal, mert ha meglesz a baba, akkor szükséged lesz minden segítségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!