Szerintetek ez alapján kisfiú vagy kislány? Mi a tippetek?:)
2023. szept. 12. 19:54
11/15 anonim válasza:
A lányom és a fiam is így nézett ki ezeken a képeken
A fiamnál a szülésig nem tudtuk, hogy fiúnk vagy lányunk lesz.
A szülésnél annyit hallottam, hogy it’s a girl , majd a párom mondta, hogy várj, fiú, csak eltakarta a köldökzsinór a micsodáját. Így lett a 3 másodperces lányomból végül fiam.
A lányomnál tudni akartuk, az ultrahangon én fiúnak láttam, de azt mondták, hogy nem, kislány és az is maradt.
13/15 anonim válasza:
Gondolom a kérdező a “nub theory” miatt kérdezi a nemét, az alapján egyelőre valóban lánynak tűnik, de nyilván nem 100%-os ez a dolog sem.
14/15 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Igen, amiatt kérdeztem.
Köszönöm az 1-2 értelmes választ!
2023. szept. 12. 23:38
15/15 anonim válasza:
Ja, csak a “nub theory” legalább egy olyan saggitalis metszet kéne, amin látszik a “nub”.
Ezen a magzat alja se látszik, nem hogy a nubja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!