Miket szoktatok beszélni a babához a pocakotokban? :) Klasszikus zenét hallgattatok vele? Annyian tanácsolták már, hogy érdemes lenne.
Néha elmondtam mennyire várjuk és szeretjük, de kb ennyi.
Most napközben kb el is felejtem, hogy ott van a pocakomban a picúr, annyira lefoglal a 2 éves nagy.
Néha neki is szoktam mondani, hogy már nagyon vártunk rá , remélem minden rendben odabent stb. Lehet hülyének nézni .
Én nem tudtam hozzá beszélni, tök hülyén éreztem magam amikor megpróbáltam.
Néha ironikusan megköszöntem neki, hogy olyan "remekül" érzem magam (7 hónapot végig hánytam, naponta rengetegszer)
De se nem simogattam a hasam, se nem beszéltem hozzá.
Zenét meg azt halgattam amit amúgy is szerettem hallgatni, rock'n rollt, 60-as, 70-es évek disco és rock zenéit, napjaink pop számait.
De én nagyon nem szerettem terhes lenni, végig rosszul voltam, fájt mindenem.
Szerencsére a végeredményt nagyon szeretem, immáron 7 hónapja :)
Hallgattam zenét de nem klasszikusat.
Scooter,Sabaton-ilyesmiket.
Beszélgetni csak annyit szoktam,hogy kérlek ne rugd ki az oldalam,nem akarsz még megszületni(tulhordtam)
Én felolvastam neki Frank T. Bengtsson: Röde Orm című könyvét, ami egy viking harcosról szól az ezredforduló környékén.
Végül nem lett viking a gyerekből.
Zenét olyat hallgat, amit én is, úgyhogy nem lepődnék meg, ha metálvillát mutogatva bújna majd elő.
A férjemmel táncolni is járunk most még, ott bachata feldolgozások szólnak, szóval van itt minden.
Én reggelente és esténként jó reggelt és jó éjszakát kívánok neki. Néha megsimogatom, beszélek hozzá, de nem matatom egész nap. Viszont hetente készítek egy hangfelvételt, ahol inkább a jövendőbeli énjének mesélek az érzéseimről, meg hogy mi történt velünk a héten. Például hogy milyen klassz volt látni, amikor a lábával püfölt belülről, én meg még nem érzem, mert olyan pici. Vagy hogy hogyan várják a nagyszülők, dédik és persze mi is. Hogy merre jártunk, mit csináltunk a férjemmel. Mint egy napló, csak szóban. Így hozzá is beszélek és később emlékeket is kap erről.
Még amit napi szinten művelek, az a légzőgyakorlat. A hasamra teszem a kezem és nagyon figyelmesen lélegzem, közben csupa pozitív dologra gondolok a babával kapcsolatban.
16 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!