Mivel érdemes kenni a hasam?
Teljesen mindegy. Genetika, igen, ha elkerulod, akkor az csakis amiatt lesz.
Viszont a krem segit enyhiteni a viszketest es a szarazsagot, az tuti. Nekem legalabbis viszketett sokat a hasam, ahogy nott, striakat pedig azt hittem, hogy meguszom, de 38. heten lett :D Hirtelen, jo sok.
Ittam kollagent is, biztos ami biztos, hogy jo sok penzt kidobjak ezekre.
Bio-oil, alverde mama krem, weleda stria elleni, en ezekkel kentem, mikor melyiket vettem. A kedvencem az alverde mama krem volt, allagra es illatra is. Bio oil ragad, mint az allat, azt annyira nem csiptem.
Kenten bio oillal, vichy stria elleni krémmel, szedtem kollagént, volt dm-es olajom-krémem.
Kb 50ezret minimum költöttem erre.
Ahogy a szülőszobába beléptem, 1db csíkom nem volt.
Ahogy a kórházból hazajöttem, ujjnyi vastag lila csíkjaim lettek.
Ennyit a krémekről 🤣
A Hipp baba-mama olaját használtam, én nagyon szerettem az illatát és jó kis önmegnyugtatás volt. :D
Egyébként csak egy csíkban repedezett meg a hasam pont úgy, mintha császárral szültem volna, szülés előtt meg is kérdezte a doki, amikor meglátta, hogy volt már egy császárom!? :D
Én elégedett vagyok összességében, de ugye sosem fog kiderülni, hogy az olajnak van-e köze ahhoz, hogy nem repedeztem teljesen össze. Nekem a viszketést is teljesen megszűntette, vakarózós napokon kétszer kentem. Anyu hasa brutál csíkos, így úgy voltam vele, hogy ártani nem árt, de hátha használ, ha kenegetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!