Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A második terhesség előbb...

A második terhesség előbb látszik és nagyobbra nő a has ?

Figyelt kérdés
Elsőnél 18-20. Hét körül kezdett látszani, de utána végig olyan kicsi volt, hogy a szomszéd szülés előtt 3 héttel vette eszre hogy terhes vagyok xD Pedig naponta látott pár méterről. Vajon másodiknál is lehet mázlim vagy most már nagy hasam lesz amiatt hogy már voltam egyszer terhes? Amúgy hasizom stb regenerálást tornát edzést csináltam es szülés után is rögtön lapot lett hasam ahogy a baba kibujt. Olyan jó lenne ha másodszorra is így lenne.

2023. szept. 6. 21:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem látszott előbb. A hasam pedig kisebb volt a végén, pedig két héttel később született a második gyerekem, és nehezebb is volt jóval. Nem mintha ez befolyásolna bármit.
2023. szept. 6. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Az elsőnél ikrek voltak, az azért hamar meglátszott. Az utána következő terhesség is korán látszott már, de nekem az ikrek után maradt egy kis pocakom.
2023. szept. 6. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem hatalmas volt másodszor a hasam már nagyon korán. Sajnos előtte nem tudtam a szétnyílt hasizmomat helyrehozni, így sokkal hamarabb "szétnyílt" újra. Azt hitték ikreket várok, amúgy a babám is nagy volt (54 cm és kerek 4 kg).
2023. szept. 6. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanakkor kezdett látszani, de SOKKAL nagyobb lett. Nem csak a hasam, hanem a baba is. Az elsővel szülés után egy héttel úgy néztem ki, mint teherbeesés előtt, a másodikkal is súly és alak szempontjából, viszont olyan csíkos lettem has/derék vonalban, mint akit középen kettévágott egy vonat és visszavarrták. Napi 1 krémezés és 15 g kollagén mellett. :(
2023. szept. 6. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:
12 hetesen már akkora hasam volt, mint az elsőnél 25 hetesen
2023. szept. 6. 22:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem sokkal hamarabb látszott a második. Már 8-10 hetesen kezdtek szorítani a nadrágok, és 12.hettől kb fokozatosan nőtt a hasam. Elsőnél kb 18-19 héttől vagy később lehetett észrevenni valamit, de messze nem volt olyan konkrét mint most. Nekem a legtöbb ismerős azt mondta, a második náluk is hamarabb látszott-nálam is bejött.

Jelenleg 32 hétbe lépek lassan, és most már nem látok különbséget, valamikor 20-25.hét környékén úgy kiegyenlítődött, nekem a hízásom is szinte ugyanannyi, szerintem a hasam is kb akkora lesz a végén mint az elsőnél.

(Annyi, hogy kicsit más a formája. Az első kisfiú volt, második kislány lesz, és nálam valamennyire bejött a hasforma, lehet az is benne van.)

2023. szept. 6. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
Igaz még nem értem a második terhesség végére de határozottan hamarabb kezdett látszani, hamarabb is vettem fel a kismama ruhákat.
2023. szept. 7. 09:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Az elsővel olyan 18-20 hetesen lett babapocak formájú a hasam. Most 8 hetesen már rákérdeztek, 13 hetesen meg megkérdezte egy régen látott ismerős, hogy sok van-e még hátra. Most 14 hetes, hát igen... Félek kicsit, hogy őszinte legyek.
2023. szept. 7. 11:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!