Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen negatív teszt lehetsé...

Angelwithashotgun kérdése:

Terhesen negatív teszt lehetséges?

Figyelt kérdés
Járt már valaki úgy hogy teherbe esett de a terhességi teszt mégis hetekig negatívat mutatott? És csak sokkal később lett pozitív?

tegnap 17:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%
Hogy mutathat negativat, ha terhes valaki? Es hogy lehet terhes valaki, ha negativ a teszt?
tegnap 18:00
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
1-es: NÉHA létezik olyan, hogy terhesség esetén a teszt nem mutatja, de nagyon ritkán.
tegnap 18:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
1: azert kerdeztem, mert fogalmam sem volt rola, hogy ilyen is van. Nekem mutatta, amikor terhes voltam.
tegnap 18:15
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Lehet, ha túl korán tesztel.
tegnap 18:16
 5/13 A kérdező kommentje:

Igen, én is hallottam már sok ilyet hogy csak x héten mutatott pozitívat!

Ezért kérdezem, hátha van valakinek személyes tapasztalata amíg az orvoshoz eljutok.

A mensi már egy hete kellett volna megjöjjön, és 3 negatív teszten vagyok túl eddig.

tegnap 18:21
 6/13 A kérdező kommentje:
15 éve mensizek de mindig napra pontosan megjött, 1 hónapja voltam nőgyógyásznál,ott minden rendben volt.
tegnap 18:24
 7/13 anonim ***** válasza:
86%

Most késik, van ilyen.

Majd megjön.

tegnap 18:40
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon ritkán van, hogy a vizeletbe nem választódik ki a HCG hormon, de ez sokkal sokkal ritkább, mintsehomhogy valakinek x évtized után egyszer késik.

Azt mondod, neked sosem késik. Nade, ha időben lett volna peteérésed, akkor már biztosan pozitív lenne a teszt! Ha meg késett volna a peteérésed, akkor lehet, hogy később mutatja ki, de abban az esetben a menzesz is késne.

Tehát akkor lehetsz terhes, ha: 1. nagyon ritka rendellenesség miatt nem választja ki a szervezeted a HCG hormont 2. a jelen ciklusod az előző 15 évhez képest szabálytalan mégis, későbbi peteérés miatt minden később van.

Ha nagyon akarod tudni, csináltass egy HCG hormon mérést vérből. Az biztosat mutat.

tegnap 19:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A 8-as teljesen jól leírta.

Baromi ritka genetikai rendellenesség az, amikor a vizeletbe nem választódik ki a hcg. Az ilyen nőnek soha nem lesz pozitív tesztje, de vérből így is kimutatják.

Férjem keresztanyukája volt így, neki soha nem lett pozitív tesztje. 9 hetes terhesen próbálta utoljára, akkor már a doki is igazolta a terhességet.

Viszont én 14 éve olvasgatok itt, és még egy ilyen emberbe se futottam bele.

Sokkal nagyobb arra az esély, hogy most kimaradt a peteérés. Főleg, ha most kezdtetek babavállalásba. Ilyenkor sokaknak borul a ciklusa az első pár alkalommal.

Vérzés mellett is ritka a terhesség, de még arra is nagyobb esély van, mint arra, hogy nem választódik ki a vizeletbe.

Nem gondolnék babára. Dokihoz elég, ha akkor mész, ha erős fájdal jelentkezik vagy a következő esedékes mensi sem jön meg.

tegnap 19:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két hét késés után lett először halvány pozitív.

Viszont: hormonális problémák miatt volt a ciklus végén a peteérés, és progeszteront is kellett kapnom, hogy ezúttal ne vetéljek el. Harmadik terhesség volt, első kettő sajnos elhalt.

(Egészséges kisfiam született.)

tegnap 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!