Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen negatív teszt lehetsé...

Angelwithashotgun kérdése:

Terhesen negatív teszt lehetséges?

Figyelt kérdés
Járt már valaki úgy hogy teherbe esett de a terhességi teszt mégis hetekig negatívat mutatott? És csak sokkal később lett pozitív?

dec. 4. 17:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%
Hogy mutathat negativat, ha terhes valaki? Es hogy lehet terhes valaki, ha negativ a teszt?
dec. 4. 18:00
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
1-es: NÉHA létezik olyan, hogy terhesség esetén a teszt nem mutatja, de nagyon ritkán.
dec. 4. 18:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
1: azert kerdeztem, mert fogalmam sem volt rola, hogy ilyen is van. Nekem mutatta, amikor terhes voltam.
dec. 4. 18:15
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, ha túl korán tesztel.
dec. 4. 18:16
 5/13 A kérdező kommentje:

Igen, én is hallottam már sok ilyet hogy csak x héten mutatott pozitívat!

Ezért kérdezem, hátha van valakinek személyes tapasztalata amíg az orvoshoz eljutok.

A mensi már egy hete kellett volna megjöjjön, és 3 negatív teszten vagyok túl eddig.

dec. 4. 18:21
 6/13 A kérdező kommentje:
15 éve mensizek de mindig napra pontosan megjött, 1 hónapja voltam nőgyógyásznál,ott minden rendben volt.
dec. 4. 18:24
 7/13 anonim ***** válasza:
86%

Most késik, van ilyen.

Majd megjön.

dec. 4. 18:40
 8/13 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon ritkán van, hogy a vizeletbe nem választódik ki a HCG hormon, de ez sokkal sokkal ritkább, mintsehomhogy valakinek x évtized után egyszer késik.

Azt mondod, neked sosem késik. Nade, ha időben lett volna peteérésed, akkor már biztosan pozitív lenne a teszt! Ha meg késett volna a peteérésed, akkor lehet, hogy később mutatja ki, de abban az esetben a menzesz is késne.

Tehát akkor lehetsz terhes, ha: 1. nagyon ritka rendellenesség miatt nem választja ki a szervezeted a HCG hormont 2. a jelen ciklusod az előző 15 évhez képest szabálytalan mégis, későbbi peteérés miatt minden később van.

Ha nagyon akarod tudni, csináltass egy HCG hormon mérést vérből. Az biztosat mutat.

dec. 4. 19:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A 8-as teljesen jól leírta.

Baromi ritka genetikai rendellenesség az, amikor a vizeletbe nem választódik ki a hcg. Az ilyen nőnek soha nem lesz pozitív tesztje, de vérből így is kimutatják.

Férjem keresztanyukája volt így, neki soha nem lett pozitív tesztje. 9 hetes terhesen próbálta utoljára, akkor már a doki is igazolta a terhességet.

Viszont én 14 éve olvasgatok itt, és még egy ilyen emberbe se futottam bele.

Sokkal nagyobb arra az esély, hogy most kimaradt a peteérés. Főleg, ha most kezdtetek babavállalásba. Ilyenkor sokaknak borul a ciklusa az első pár alkalommal.

Vérzés mellett is ritka a terhesség, de még arra is nagyobb esély van, mint arra, hogy nem választódik ki a vizeletbe.

Nem gondolnék babára. Dokihoz elég, ha akkor mész, ha erős fájdal jelentkezik vagy a következő esedékes mensi sem jön meg.

dec. 4. 19:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két hét késés után lett először halvány pozitív.

Viszont: hormonális problémák miatt volt a ciklus végén a peteérés, és progeszteront is kellett kapnom, hogy ezúttal ne vetéljek el. Harmadik terhesség volt, első kettő sajnos elhalt.

(Egészséges kisfiam született.)

dec. 4. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!