Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ha a férjem nagyon...

Normális ha a férjem nagyon félt szinte mindentől?

Figyelt kérdés
Az első babánkat várom, és a férjem e.ü.-ben dolgozik. Nagyon félt , szinte már túlzottan. Nem tudom más is volt már ilyen helyzetben?

tegnap 15:24
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Nem normális. Beszélj vele még most! Mert ha megszületik a baba,csak rosszabb lesz!
tegnap 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mitől félt. Alapvetően az hogy ilyenkor félt az egy jó dolog, ha túlzásba esik az kevésbé. Ilyenkor az az ideális ha leültök megbeszélni az érzéseket. Amúgy nálunk is a párom kicsit túlféltett, 5evig vártunk a babára így nem is csoda. A pasiknak sem egyszerű ez a szituáció, nálunk a rengeteg beszélgetés jött be
tegnap 15:46
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

En is azt mondom, hogy nem mindegy mennyire és mitöl félt.

Mikor terhes lettem az elsővel, engem is sokkal sokkal jobban feltett a férjem, mint valahais. De még mindig az ésszerűség keretein belül. Én örültem, mert tudtam így mutatja ki a szeretetét.

Ha már túlzasba esik, az nem jó. Mi meg nem tudjuk, nálatok mi a szitu.

Ha nem tetszik, beszéld meg vele.

tegnap 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Kérdés, hogy ez miben nyilvánul meg. Ha például ablakot sem lehet nyitni, mondván hogy nehigy megfázz, az persze már nem normális. De a féltés egy természetes viselkedés terhesség esetén. Én ezt megbecsülném, mert szeret és így fejezi ki, nem minden nőnek adatik ez meg.
tegnap 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Bővebben???
tegnap 22:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdés mitől félt. Én mindkétszer veszélyeztetett voltam, az elsővel az egyik baba el is ment, mert kétpetéjű ikreink voltak. Gondolhatod, hogy az én férjem milyen volt. Egy üveg vizet emelhettem, semmi mást.
ma 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!