Normális ha csak úgy mindentől függetlenül sírok?
Figyelt kérdés
33. hétben vagyok, és eddig is voltak ilyenek, kezdek megijedni hogy bekattantam. Itthon vagyok veszélyeztetett terhesen, és néha azt veszem észre hogy elfogy a türelmem és sírok mindenen. Ma például elejtettem mindent, neki mentem csomó dolognak, figyelmetlen vagyok, ha a kutyám nem azt teszi amire tanítottam, rajta is kiakadok, olyan apróságok bosszantanak, hogy már ettől kiakadok :S lehet félek a végétől? a szüléstől? vagy mihez kössem ezt a viselkedést? hogyan tudnék megnyugodni, tiszta ideg vagyok ilyenkor2012. máj. 30. 17:54
1/6 anonim válasza:
Hormonok! Ez tök normális,szülés után is meglesz!
2/6 A kérdező kommentje:
de mit tegyek ellene? vagy semmit nem lehet? félek ártok a kicsinek a sok sírásommal :S
2012. máj. 30. 18:04
3/6 anonim válasza:
Hogy ártanál neki? :)))
Normális. Szülés után meg ezerszer durvább lesz. :)
4/6 anonim válasza:
Nem tudsz ellene semmit tenni!
Én szülés után még azon is elsírtam magam,hogyha nem esett az eső,egy vicces reklámon,stb...
5/6 A kérdező kommentje:
:S akkor ne számitsak változásra? :) megprobálok hozzászokni. azért gondoltam hogy ártok neki, mert ha rossz kedvemben sirok, neki is rossz lesz a "közérzete" már ha van már neki olyanja :S
2012. máj. 31. 07:44
6/6 anonim válasza:
Nyugi néha velem is van ilyen :-) De velem sajnos nem csak ezek a hormonális pityergések hanem sajnos néha "depressziós" sírás. És teljesen más érzés a kettő számomra így gondolom a babómnak is. Én sem szeretnék kárt okozni neki ezzel de jobb ha az ember kisírja magát és megnyugszik :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!