Terhességi cukor! Kétségbe estem. 34hetes kismama vagyok. Eddig nem volt cukrom. (25 hetesen voltam terhelésen először) Orvosom most elküldött terhelésre, megint. Hát most pedig lett cukrom. Ártottam? Kérdés lent.
De milyen okból kifolyólag küldött el ha nem volt tüneted/panaszod? Nem hiszem, hogy azért, mert heti 1x-2x édesseget ettél.
Én 32 hetes vagyok és hát iszonyat kívánok minden cukrosat...sajnos elég sokat is eszek, de a cukrom rendben és nem küldenek megint terhelésre...
Milyen ertekeket kaptal az elso terhelesen?
Milyen lett a masodik?
Volt-e nem terhesen elozmeny?
Most mi alapjan kuldott el meg egyszer a doki? Nem resze a terhesgondozasi rutinnak, csak elozmeny vagy problema eseten.
Nem tudom. Nekem csak egyszer kellett menni terhelésre, pedig nem lett jó a terhelés. Diétával rendben van, de nem kell mennem újabb terhelésre. Szülés után kell majd menni.
Oké, nem ez a kérdés. Csak meglepő számomra.
Nálunk mindenki kétszer megy.
Van is értelme, mint a kérdező példája mutatja.
Én 32 hetes vagyok és egyszer kell menni a 24. Héten. Ha ott minden rendben nem nézik ok nélkül megint.
Inkább hamarabb szokták 24. Hét előtt ha családi kórtörténet vagy valamilyen tünet miatt indokolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!