Kismama pocakra csúnya a feszülős ruha?
Szerintem most a feszülős a “divat”. Néhány éve még a lengébbek voltak.
Azt gondolom, hogy egyedi, van (mondjuk jómagam), akinek a feszülős terhes has nélkül sem néz ki mindig annyira jól, pedig nem voltam kövér (47 kg), de szerintem kiemelte a feszülős ruha korábban is az amúgy alig látszó zsírpárnáimat, így én az A vonalúakat preferáltam.
Na már terhes has utálók is vannak. 🤣
Én CSAK szűk ruhákat hordtam előző terhességemnél is és most is.
Na erre mit léptek? 😜
Nem terhes has utálók, de attól h minden nő úgy gondolja h terhesen gyönyörű és mindenki cukinak találja a kidülledt hasát, még nem így van.
Attól h embereknek magamutogatási kényszere van még nem biztos hogy az ízléses.
Szomorú hogy valaki csak a testhez simulót meg a zsákruhákat ismeri..
Nekem csak szűk ruháim vannak, napi 1 órát edzek, büszke vagyok a formámra, terhesen mégsem éreztem rá kényszert h full sztreccs ruhákba szaladgáljak.
Bár nem vagyunk egyformák.. valaki a mellét is kicsapja premier plánba a főút közepén szoptatás alatt, én erre sem éreztem kényszert.
A kérdező feltett egy kérdést. Valaki úgy gondolja h terhesen is jó ötlet a testét mutogatnia, valaki pedig nem. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!