Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismama pocakra csúnya a...

Kismama pocakra csúnya a feszülős ruha?

Figyelt kérdés
Olyam esetet képzeljetek el, amikor tényleg csak hasra hízik a kismama. Akkor ti a bő vagy a szűk ruhákat preferáljátok?

2023. aug. 20. 18:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
48%
Ok Karen,mehetsz aludni, rögzítettük a panaszokat, holnap keresni fog a manager a divatrendőrségtől.
2023. aug. 20. 23:43
 22/25 A kérdező kommentje:

Látom megosztó egy kérdés volt.🙃

Én alapból hasra hízom sajnos, így egész életemben a hasamat takargattam... az első terhességemig, akkor sajna terhességi cukros lettem. Azon túl, hogy nagyon egészségesen étkeztem a másik pozitív oldala az volt, hogy teljesen lefogytam és csak egy szép kerek babapocak maradt belőlem.😁 Na onnantól csak szűk ruhákat hordtam és nemhogy nem találtam gusztustalannak, egyenesen imádtam terhesnek lenni, büszke voltam a kerek pocakra. Más nőkön is sokkal szebbnek és elegánsabbnak tartok egy szűkebb fazont (bár nem a szakadásig feszülő skinny farmer és haspóló kombóra gondolok, hanem pl egy combközépig érő ruhára), engem a bővebb dolgok mindig megdupláztak.

Most újra babát várok, viszont még nem nőtt a hasam és több felesleg is van rajtam, így egy közelgő esküvőre vendégként hasban bővebb ruhát szeretnék venni, mert amíg nincs szép kerek, nem túlzottan nagy pocak addig viszont szerintem egy nem túl bő Mysticday-es "babaruha" sokkal elegánsabb, mint egy feszülős "terhes vagy csak túl sok volt a töltött káposzta?" gondolatokat keltő szűk ruha.😁

2023. aug. 21. 00:17
 23/25 anonim ***** válasza:
68%

Én is hasonlóan voltam, mint te, kérdező! 🙂

A bő ruhák nagyon kövérítettek, de szerintem ezzel sokan így vannak, pl. ha néztem kèpet terhes celebekről, akik valahol megjelentek egy bővebb alkalmi ruhàban, a fényképhez mindig a hasuk alá teszik a kezüket, mert úgy a bő ruha is szűk lesz, jobban kiadja az alakjukat...

És mikor már végre igazi terhespocaknak nézett ki a hasam, akkor hordhattam szűk ruhát, amire mindig vágytam, de előtte rosszul állt 😊

(Persze szétnyílt a hasizmom már az első hónapokban, nem is húzódott össze, szóval szülés után még rosszabb lett az amúgy sem fényes helyzet, viszont most jól àllnak a bő cuccok, amit terhesen vettem 😃)

16-os

2023. aug. 21. 00:39
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Kényelmes legyen, ez a lényeg.
2023. aug. 21. 02:38
 25/25 anonim ***** válasza:
85%
Nem szívesen veszek fel feszülős ruhát, mert még 22 hetesen se olyan feltűnő a hasam hogy ne ugassanak be a proli egyének, és az se segít hogy az amúgy se kis mellem még nagyobb lett :/ Úgy vettem észre amióta terhes vagyok még több benyögést kapok, persze csak az olyan szinten lévőktől. Köszönöm, nekem jó a zsákruha..
2023. aug. 21. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!