Normàlis hogy undorítónak érzem magam terhesen?
Én pl kismama vagyok, még csak félidős de nagyon undorom magamtól. Nem híztam sokat, de mégis egyszerűen rosszul vagyok ha meglátom magam a tükörben. A kicsit nagyobb fenekem, a pocakom…
Annyira groteszk az egész. A férjem is valszeg ezt gondolja, hiszen rám se néz.
Más nőket akar megd.gni, de ezt mondta is…
Emiatt érzed így magad, mert a férjed is így áll hozzád.
Nem akarok ünneprontó lenni, de a gyerek 1 éves korára legkésőbb már külön lesztek.
Én szeretem magam terhesen, de a férjem is szívesen lenne velem, ha lehetne😔
Pedig egyébként naponta edzek nem terhesen( amíg nem tiltottak le, terhesen is) és az étkezésre is mindig figyelek.
Tehát nem ez az állapotom a normál, hiú is vagyok.
34 hetes vagyok. Alig várom, hogy szülés után elkezdhessem leadni a plusz kilókat, valamint szeretném visszakapni az alakom legalább egy részét. A férjem szerint így is jól nézek ki, de én sajnos látom amit látok. Imádom ettől függetlenül a pocakom, de a szexuális életünk is romokban. :/
Megértelek kérdező, de a férjed reakciója egyáltalán nem normális. Emiatt ne magad hibáztasd vagy az alakod. Ha más nőket akar meg.., az nem a terhességed miatt van.
Dehogyis normális...
Én szuperszexinek éreztem magam terhesen, de a férjem nagyban hozzájárult ehhez azzal hogy minden nap bókolt, udvarolt.
Nálad is ez lehet a gond, hogy a párod szemén át nézed magad. Szégyelheti magát a férjed mekkora bunkó paraszt. Szerintem keresd a kiutat hova tudsz menni a babával.
Egyáltalán nem.normális..
A férjed is egy seggfej ha mást akakr megdgni akkor az se most kezdődött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!