Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normàlis hogy undorítónak...

Normàlis hogy undorítónak érzem magam terhesen?

Figyelt kérdés

Én pl kismama vagyok, még csak félidős de nagyon undorom magamtól. Nem híztam sokat, de mégis egyszerűen rosszul vagyok ha meglátom magam a tükörben. A kicsit nagyobb fenekem, a pocakom…

Annyira groteszk az egész. A férjem is valszeg ezt gondolja, hiszen rám se néz.

Más nőket akar megd.gni, de ezt mondta is…

2023. jan. 28. 15:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
16%
Normális, hiszen amorf lett a tested. Viszont a fèrjed nem normális, el kène fogadnia ezt.
2023. jan. 28. 15:36
 12/26 anonim ***** válasza:
87%

11es miért írod hogy normális ha undorodik magától?

Ez abszurd..

2023. jan. 28. 15:38
 13/26 anonim ***** válasza:
12%
Mièrt, szexi az hogy egy nőnek akkora hasa lesz mint egy kövèr fèrfinak?
2023. jan. 28. 15:44
 14/26 anonim ***** válasza:
79%

30 hetes vagyok, de a férjem minden nap szeretget, mondja, hogy imád és mindenem gyönyörű neki... Még akkor is, ha nem vagyunk olyan sűrűn együtt, mert féltjük a babát. ( Tudjuk, hogy nem nagyon lehet baja, de nem vagyunk így nyugodtak.)

Nem veled van a baj, hanem a férjeddel. Nem is vállaltam volna kisbabát ilyen társsal...

Nem lesz ennek jó vége. Pont, hogy támaszodnak kellene lennie. Sajnálom, hogy ilyen hekyzetbe kerültél.

2023. jan. 28. 15:51
 15/26 anonim ***** válasza:
77%

Igen abban a pár hónapban a szép nagY pocak a normális az én férjemnek ez a szép és szerintem más is így van vele..

Ha csíkos ha nem, ha kicsi ha nagy mindenhogy.Ha szereti a feleségét barátnőjét társát stb..akkor elmondja igen hogy szép hogy szereti megsimogatja a pocakját stb

Nekem ez a normális.

2023. jan. 28. 16:00
 16/26 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nem lehet gyerekek, engem ugyan nem érdekelne ha 20 kilót is híznék ha közben minden nap nézhetnem hogy egyre nagyobb a hasam és egy ilyen érdekes dolog történik velem hogy bennem nő a gyerekem…
2023. jan. 28. 17:04
 17/26 anonim ***** válasza:
80%
*gyerekem
2023. jan. 28. 17:05
 18/26 anonim ***** válasza:
91%

Komolyan képes volt azt mondani, h mást dugna?!

Na én azzal a lendülettel adtam volna be a válópert...

2023. jan. 28. 17:38
 19/26 anonim ***** válasza:
78%

Az a kretén sem téged sem a gyereket nem szereti.

Csak egy lyuk vagy és amíg csini voltál tudott mutogatni így sajnos nem vagy a körbe, sőt lehet abba a körbe eddig is többen voltak. Eszed van kibaaaszod és keresel olyat aki minden hogy gyönyörűnek lát.

2023. jan. 28. 18:19
 20/26 anonim ***** válasza:
83%
Tudta hogy válritni fog atested..miért mond ilyet?
2023. jan. 28. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!