Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normàlis hogy undorítónak...

Normàlis hogy undorítónak érzem magam terhesen?

Figyelt kérdés

Én pl kismama vagyok, még csak félidős de nagyon undorom magamtól. Nem híztam sokat, de mégis egyszerűen rosszul vagyok ha meglátom magam a tükörben. A kicsit nagyobb fenekem, a pocakom…

Annyira groteszk az egész. A férjem is valszeg ezt gondolja, hiszen rám se néz.

Más nőket akar megd.gni, de ezt mondta is…

2023. jan. 28. 15:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
79%
Ugye nem gondoljátok hogy komoly a kérdés...🙈🙈🙈 főleg az utolsó mondat után 🤣
2023. jan. 28. 19:35
 22/26 anonim ***** válasza:
83%
Hát de, a fèrfiak így működnek utolsó. Azok, akik nem szeretik a felesègüket.
2023. jan. 28. 19:44
 23/26 anonim ***** válasza:
82%
Ha más nőkkel szeretne lenni, akkor én el is küldeném. Csak egy szavába kerülne. Nem értem, hogy miért van így még mindig veled.
2023. jan. 28. 19:47
 24/26 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a férjem nem talál olyan vonzónak, mint előtte (egyáltalán nem érezteti), de irtó büszke rám. Hogy nő a hasam, hogy hízok, nem csak engem lát, hanem nagy örömmel várja a babát és mikor a hasamra néz, nem egy óriási kövér embert lát, hanem engem és a gyereket.
2023. jan. 28. 20:02
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
5 órája írtad ki a kérdést, az alatt azért idenézhettél volna, hogy válaszolj, hogy minek mentél ehhez hozzá!
2023. jan. 28. 20:11
 26/26 anonim ***** válasza:
54%

Nekem pont tegnap volt egy hoppárém, amikor hosszú betegséges, ágyban szenvedős majd 1 hónap után újra elakartam menni edzeni. Hát konkrétan sírógörcsöt kaptam amikor megláttam magam az edzős cuccomban.

Mint egy telibefosott buvárruha.

Szegény férjem nem értette miért akadtam ki attól, hogy terhes vagyok, ráadásul, hogy már a végefelé járok, a 36.hét végefelé járok.

Úgyhogy egyedül ment el edzeni, mert én nem voltam hajlandó habtestemet a konditerembe elvonszolni.

Pedig nem vagyok dagadt, nyilván híztam, 8 kiló van rajtam pluszban, de az kb a hasamon van.

De én pl nem látom szépnek a kismamákat. S ezzel most nem szeretnék senkit sem megbántani, csak egyszerűen szerintem nem szép a testünk ezen változása, akármilyen csodás dolgot is viszünk végbe odabent.

De a hülyeségeim ellenére a férjem a mai napig megkíván, kezdeményez, vagy ha én kezdeményezek annak másodpercek alatt láható jelei lesznek, szóval neki így is tetszem 🤷‍♀️

2023. jan. 28. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!