Volt olyan kismama közöttetek akiknek nem volt állandó pisilési ingerük? 30. hét után sem?
Nem aggodalomból, csupán információ szerzés céljából teszem fel a kérdést. Valóban érdekel.
Én személy szerint soha nem tapasztaltam ilyet. Mindig normál időközönként pisilek. Éjjel naaagyon maximum 2x kell kimennem, de gond nélkül alszom végig az éjszakát is. Nektek hogy volt ez? Volt másnak is ilyen pisi mentes terhessége?
Állandó inger inkább húgyúti fertőzés miatt lenne.
Gyakoribb az más, de ez meg terhesen és nem terhesen is főleg a folyadékpótlástól függ.
A végén ha leszáll a has folyamatos lehet a nyomás a húgyhólyagon, de 30 hetesen én se tapasztaltam még meg, csak később.
Úgy 34 hetes kortól kezdve látogattam csak a mellékhelyiséget éjszaka, általában 1x, addig szinte sose keltem fel arra, hogy nekem pisilnem kell pedig sose ittam keveset, sőt.
Én sem jártam többet.
Csak az éjszaka változott 1-2x keltem pisilni előtte sosem. De napközben nem,a vége felé sem (41.het)
Én napközben semmit nem vettem észre, a végén pedig éjszaka mentem ki 1x, de szinte fel sem ébredtem közben. 😀
Most a szoptatás alatt sokkal rosszabb, iszok sokat, hogy legyen tejem, így természetesen sokat is járok pisilni. Itthon nincs is ezzel baj, de ha sétálni vagy egyéb programra megyünk, akkor már előre gyomoridegem van, hogy hol fogok tudni pisilni, oda be tudok-e menni babakocsival vagy hova tudom tenni addig a gyereket, mi van ha elalszik, akkor ébresszem-e fel azzal, hogy becűgölöm valami pláza wcbe... Terhesen jobban bírtam volna 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!