Ha csak néhány napos, max 2-3 hetes terhes vagyok, vezethet-e vetéléshez ha repülőn kell utaznom?
Szia, en tavasszal egy nappal azutan, hogy pozitiv lett a teszt utaztam vissza kulfoldre. Vegig gorcsolgetett a hasam, utana meg nem. Mivel ahol vagyok 12. heten van uh, ott kozoltek, hogy a baba fejlodese leallt. Nem megijeszteni akarlak, de nincs kizarva, hogy ez nagyban rasegitett. Most ujra 10 hetes terhes vagyok, de a parom hallani se akar, hogy repulovel menjunk most haza.
Es aki utazott mar repulon megfazva, az tudja mennyire feszito fajo erzes. Plussz a ful, orr bedugul a nyomastol. Gondoljatok ezt a nyomast nem erzik meg ott belul...
Nekem azt mondjak, hogy orvosi beleegyezessel a kozepidobe a legbiztonsagosabb, akkor mar "eleg eros" az utazashoz. Az utolsoban, meg mar a legitarsasagok, is korlatozzak. Az elsoben, meg eleg gyenge meg ehhez, sajat tapasztalatbol igy gondolom. De a te dontesed...
Istenem, ez már megint egy kicsit túl van lihegve. Ennyi erővel akkor üljön otthon a kismama a terhesség elejétől a végééig, csak meghatározott ételeket, italokat igyon stb...
Nevetségesnek tartom ezt a túlaggódást.
Én 8 és 20 hetesen is repültem és még a 37. hétben is 200 kilométereket autóztam úgy hogy volt én vezettem. Sokat mozogtam a végén is és nem paráztattam magam felesleges dolgokon. 41. héten 4 óra alatt szültem makkegészséges kisfiút.
Lehet olvasni mindenféle cikket, hogy ez árt a kismamának meg az árt, de ilyen alapon tényleg feküdje végig a 40 hetet. (ami szerintem a legártalmasabb)
Szia!
Én 2 hetes terhesen repültem Svájcba! A babám eddig egészséges! (lekopogom) 20h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!