Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek?! 10 napja késik

Szerintetek?! 10 napja késik

Figyelt kérdés

Minden hónapba megszámoltam hogy mennyi nap tellik el a két menszesz között, általába 26-27napra jön meg mindig.

Most augusztus 7.-én kellett volna hogy megjöjjön azóta se jött még meg, nincs alhasi fájdalmam se mint szokott lenni.

Terhességi tesztet nem csináltam még.

2023. aug. 16. 06:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csinálj tesztet.
2023. aug. 16. 06:55
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet szó terhességről? Volt védekezés nélküli aktus? Ha igen, akkor lehet terhesség. Csinálj tesztet, az a biztos.
2023. aug. 16. 06:57
 3/16 A kérdező kommentje:

A párommal régóta szeretnénk kisbabát, így nem védekezünk.

Viszont eddig sikertelen volt a próbálkozás, mindig megjött pontosan, max egy két nap eltérés.

De most furcsáltam hogy még mindig nem jön meg.

Ilyenkor már ki kellene hogy mutassa a terhességi teszt ha van baba?

2023. aug. 16. 07:04
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
10 nap késésnél már naptár szerint 5 hetes a terhesség. Ekkor már egy olcsóbb, kevésbé érzékeny teszt is mutatja, ha terhes vagy. A legérzékenyebb tesztek már a aznap kimutatják, amikor meg kellene jönnie.
2023. aug. 16. 07:16
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 10 napos késésnél már biztosan mutatja a teszt a terhességet.
2023. aug. 16. 07:17
 6/16 anonim ***** válasza:
52%

Nem lenne baj, ha a gyerekvállalás előtt legalább a saját testeddel tisztába lennél, neki ugyanis te leszel a legfőbb tanára.

Ciklust nem úgy számolunk, hogy a 2 menzesz közötti napokat nézzük, hanem a menstruáció 1. Napja a ciklus első napja.

10 nap késés után pedig érdemes tesztet venni, az sokkal biztosabb, mint a gyakori válaszolói.

2023. aug. 16. 08:01
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
10 napos késésnél, ha terhes vagy, akkor már hamarabb ki fog jönni a t csík, mint a c. Tehát ahogy megy végig a vizelet a teszten már valószínűleg a csík is jön ki, és még el sem ér a második csíkhoz, mikor már az első ott virít brutál erősen.
2023. aug. 16. 09:13
 8/16 anonim ***** válasza:
67%
Te vagy a másik véglet....Egyik szex után már kb ellő egy tesztet...te meg.... Az meg, hogy megszàmoltad mennyi nap telik el. Mindjárt felvàgom az ereim, hogy minden idióta terhes lesz. Most mondhatjàtok, hogy paraszt vagyok meg savanyú a szőlő ,de hihetetlen, hogy nem bírsz utána nézni alapvető dolgoknak, mikor babát szeretnél.
2023. aug. 16. 10:25
 9/16 A kérdező kommentje:

Tudom szégyen hogy nem tudok ilyeneket..

Nincs anyukám,mamám vagy barátnőm aki elmagyarázta volna.

Ennek ellenére próbálkozok mindenhol mindent megnézni/kérdezni.

2023. aug. 16. 10:40
 10/16 anonim ***** válasza:
67%
De interneted mondjuk van.
2023. aug. 16. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!