6 napja késik a menstruációm. Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Késik a menstruációm, csináltam tesztet negatív lett. Tegnapi tesztet akartam ki dobni a kukába amikor láttam egy nagyon halványan, hogy pozitív. Utána meg csak negatív tesztek lettek. Menstruációm azóta se jött meg. Most ilyenkor mi van? Szombaton megyek dokihoz csak2023. máj. 18. 16:02
A kérdező szavazást indított:
Terhesség
Késik a menstruációm
28 szavazat
1/15 A kérdező kommentje:
Olyan érzésem van, mintha megjönne, szúrkál a hasam.
2023. máj. 18. 16:04
3/15 anonim válasza:
Idő után simán lehet két csíkos a teszt terhesség nélkül is, pont azért van rá határidő. Ha már késik, a legócskább tesztnek is egyértelműnek kéne lennie.
4/15 A kérdező kommentje:
Az első terhességemnél is 10 nap múlva lett pozitív a teszt. Doki akkor azt mondta később fogant a kislányom…
2023. máj. 18. 16:41
5/15 anonim válasza:
Ilyenkor nincs semmi. Nem vagy terhes, csak késik a menstruációd, vagy anovulációs ciklusod volt, és a hónapban meg sem jön. Van ilyen, teljesen hétköznapi dolog.
6/15 anonim válasza:
Ha később fogant, akkor nem késik 6 napja, mivel később volt ovud is.
Milyen doki fogad téged a semmivel és negatív tesztekkel?
7/15 anonim válasza:
A lényeg lemaradt: SZOMBATON.
8/15 A kérdező kommentje:
Rákszűrésre mentem volna alapból, mert szülés után még nem voltam és az már 1,5 éve volt.
6-s! A stílusodat inkább nem ecsetelném, nem süllyedek le a szintedre! 😏
2023. máj. 18. 16:58
9/15 anonim válasza:
Nincs is mit ecsetelni rajta, mivel teljesen normális kérdés. Viszonylag ritkán adnak nőgyógyászok időpontot szombatra. Rákszűrésre is. Úgy nagyjából senki.
10/15 A kérdező kommentje:
Kórházban, ha kérek időpontot, akkor júliusra kapok és várhatok 1,5 órát, 1,5 éves gyerekkel meg nem szívesen megyek oda!
2023. máj. 18. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!