Jo estet! Kb 2 hete gorcsolgetek, faj a cicim, allandoan aludnek, es a menstruaciom is kesik 5 napja. Ma delutan csinaltam egy terhessegi tesztet, eloszor nem lattam 2. csikot, aztan 15-20 percen belul megjelent egy halvany csik. Szerintetek...?
Ha 2 hete "tüneteket" érzel, és 5 napja késik is, akkor már hogy az öreganyám kínjában lenne túl korai terhesség???
És azok a "sokan" mit gondolnak, mikor mutatná ki, ha még 5 nap késésnél sem?
Ne higgy már el minden idiótaságot...
Hát azért elég balf*sznak kell lenni ahhoz,hogy 24 hétig ne vedd észre a terhességedet.Az egy fél év. 'O.o
Kérdező,próbáld meg megismételni.Milyen tesztet használtál? Csak mert ha tüneteid vannak és késik 5 napja akkor már lassan nőgyógyászhoz kellene menned,nem feltétlenül tesztekkel bajlódni.(ott vannak a sima egyszerű rossmann tesztek is,az is kimutatja,ha terhes vagy,főleg ebben az esetben)
8as ki mondta hogy nem vettem észre??? Pusztán leirtam h talaltam itthon egy tesztet nagytakaritaskor és poénból ellottem.. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Kérdező és ez akkora tragédia?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!