Méhszájvizsgálat terhesen?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy 21 hetes vagyok és 20 hetesen voltam terhesgondozáson és akkor megnézte a női doki a méhszájam és zárt volt, most ma voltam ismét ügyeleten mivel tegnap voltam egy pici barnás valami(ami úgy néz ki csak az 1 hete felírt kúp miatt van mert jódos kúp és ahogy az vissza kifolyt az jöhetett ki) és megijedtem igy be mentünk, ott most ismét megnézték azért a méhszájam stb, nyilván most is zárt hála istennek, de olvastam interneten hogy nem jelent jót a gyakori méhszájvizsgálat, lehet probléma?:/
Nyilván vérzés stb nem találtak, hogy attól lett volna ez a barna valami, ezért is mondták hogy a kúp lehetett akár. Hiszen tényleg minden rendben találtak, külső belső méhszáj stb.
tegnap 15:24
1/2 anonim 

válasza:

Ha nincs panasz, akkor nagyon nem kéne felnyúlkálni. A 20. héten miért nyúlkált a doki?! Legközelebb, ha nincs panaszod, ne engedd.
2/2 anonim 

válasza:

Ilyenkor nem bántják a méhszájad... megérinti és érzi. Ettől nem lesz baj. Terhesség végén szoktak jobban benyúlnyi, akkor is csak, ha már kicsit nyitva, hogy érezzék mennyire. Zártnál nem tud kárt tenni. Szexelni is lehet... a pénisz meg jobban piszkálja a méhszájat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!