Aki terhesség alatt kevésbé szőrösödött, annak szülés után megmaradt, vagy minden visszaállt?
Figyelt kérdés
Elég erősen szőrös típus vagyok, eddig 5 naponta epiláltam lábat, de amióta terhes vagyok, havi 1x is elég. Volt akinek hasonlóan volt? Szülés után visszaállt?ma 06:50
1/6 anonim 

válasza:

Áá, nekem még rosszabb volt 🤣 pedig alapból is hamar szorosodok én is....
2/6 anonim 

válasza:

Nekem sokkal, de sokkal roszabb lett, mint a terhesség előtt volt. Terhesség alatt ritkábban kellett kivéve egy dolog volt rossz, hogy a hasam szőrös lett a terhesség alatt. Nem durván, de engem baromira zavart. Mondta a doki majd elmúlik, csak ne szedjem és igaza volt, de a lábam valami borzalom lett. Ettől függetlenül előre ne aggódj. Lehet neked nem lesz semmi
3/6 anonim 

válasza:

Nekem szulesutan rosszabb lett, korulbelul addig meg volt tejem, gondolom gyorsul az anyagcsere a tejtermeles miatt ezert van a gyorsabb szornovekedes, terhesseg alatt is az uj elet novekedeset segiti a test csak gondolom abbol jut a szorzetnek is 😬
Roviden: szoptatas utan nekem normalizalodott
4/6 anonim 

válasza:

Nekem pedig pont, hogy jobb lett. Egy kb. a fele vissza sem nőtt.
5/6 anonim 

válasza:

Nekem terhesen kicsit jobb lett. Most viszont pont néztem, hogy a lábszáramon nem rossz a helyzet, de máshol szerintem még rosszabb, mint terhesség előtt. A combom valami nagyon durva! Konkrétan, mint egy férfié.
6/6 anonim 

válasza:

Két terhesség után én azt mondanám, hogy minden ami terhesen jobb volt az visszatér szülés után. Ami meg rosszabb volt az visszaáll eredeti mivoltába xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!