Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki terhesség alatt kevésbé...

Aki terhesség alatt kevésbé szőrösödött, annak szülés után megmaradt, vagy minden visszaállt?

Figyelt kérdés
Elég erősen szőrös típus vagyok, eddig 5 naponta epiláltam lábat, de amióta terhes vagyok, havi 1x is elég. Volt akinek hasonlóan volt? Szülés után visszaállt?
ma 06:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Áá, nekem még rosszabb volt 🤣 pedig alapból is hamar szorosodok én is....
ma 07:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokkal, de sokkal roszabb lett, mint a terhesség előtt volt. Terhesség alatt ritkábban kellett kivéve egy dolog volt rossz, hogy a hasam szőrös lett a terhesség alatt. Nem durván, de engem baromira zavart. Mondta a doki majd elmúlik, csak ne szedjem és igaza volt, de a lábam valami borzalom lett. Ettől függetlenül előre ne aggódj. Lehet neked nem lesz semmi
ma 07:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szulesutan rosszabb lett, korulbelul addig meg volt tejem, gondolom gyorsul az anyagcsere a tejtermeles miatt ezert van a gyorsabb szornovekedes, terhesseg alatt is az uj elet novekedeset segiti a test csak gondolom abbol jut a szorzetnek is 😬

Roviden: szoptatas utan nekem normalizalodott

ma 07:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pedig pont, hogy jobb lett. Egy kb. a fele vissza sem nőtt.
ma 07:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem terhesen kicsit jobb lett. Most viszont pont néztem, hogy a lábszáramon nem rossz a helyzet, de máshol szerintem még rosszabb, mint terhesség előtt. A combom valami nagyon durva! Konkrétan, mint egy férfié.
ma 10:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Két terhesség után én azt mondanám, hogy minden ami terhesen jobb volt az visszatér szülés után. Ami meg rosszabb volt az visszaáll eredeti mivoltába xD
ma 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!