Jo estet! Kb 2 hete gorcsolgetek, faj a cicim, allandoan aludnek, es a menstruaciom is kesik 5 napja. Ma delutan csinaltam egy terhessegi tesztet, eloszor nem lattam 2. csikot, aztan 15-20 percen belul megjelent egy halvany csik. Szerintetek...?
Figyelt kérdés
2022. jan. 31. 17:25
11/15 anonim válasza:
sajnálom kerdezo, hogy ez a pozitiv teszt téged elszomorit. Kivanom, hogy sikeruljon olyan dontest hozni, amit kesobb nem bánsz meg...
12/15 A kérdező kommentje:
Ez kezd elég érdekes lenni..😅 2 tesztem is halvány pozitiv volt, és több mint 1 hét késéssel tegnap megjött. Ma rendesen menstruálok....
2022. febr. 4. 07:46
13/15 anonim válasza:
Akkor ez valoszinuleg biokémiai terhesség. Elindult, de valamiért nem fejlodott tovább. Esetleg probálj még tesztet csinálni, hoyg halványodik e a csík - csokkena HCG szintje a szervezetedben. Ha elmult a vérzés, keresd fel a nogyógyászod, hogy megnézze, teljesen kitisztultál e.
14/15 anonim válasza:
Azért,ha ennyire szomorú hír lenne terhesnek lenni védekezni kellene b*szki :'D
15/15 A kérdező kommentje:
És még covidos is lettem... te jó ég🤦🏽♀️
2022. febr. 6. 13:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!