Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 napja késik a menstruációm....

6 napja késik a menstruációm. Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Késik a menstruációm, csináltam tesztet negatív lett. Tegnapi tesztet akartam ki dobni a kukába amikor láttam egy nagyon halványan, hogy pozitív. Utána meg csak negatív tesztek lettek. Menstruációm azóta se jött meg. Most ilyenkor mi van? Szombaton megyek dokihoz csak

2023. máj. 18. 16:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A fogorvosom szombatonként is rendel, ezt kapjátok ki.
2023. máj. 18. 18:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes, ha negatívak a tesztek. Szombaton az orvos semmit nem fog látni még.
2023. máj. 18. 18:48
 13/15 A kérdező kommentje:
Az agyam tudja, hogy nem vagyok az, csak a szívnek nehéz elfogadni. 😢 Igen sok orvos rendel hétvégén is!
2023. máj. 18. 19:20
 14/15 A kérdező kommentje:
13 napja késik, a leletemen a rendesnél valamivel nagyobb kissé puhább tapintású uterus környezete szabad, bal oldali ov.ban 18 mm-s tüsző. Ezután 2 nappal sürgősségire be kellett mennem, mert a jobb oldalamon annyira szúrt, hogy azt hittem vakbélgyulladásom van. Vérvétel, hasi majd nőgyógyászati ultrahang. Utóbbinál közölték mindkét petefészkemben vannak tüszők… azóta sem jött meg viszont a fájdalom legalább el múlt másnapra…
2023. máj. 25. 20:22
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Jobbulast kívánok. Remélem hamarosan sikerül a baba is.
2023. máj. 27. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!