6 napja késik a menstruációm. Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Késik a menstruációm, csináltam tesztet negatív lett. Tegnapi tesztet akartam ki dobni a kukába amikor láttam egy nagyon halványan, hogy pozitív. Utána meg csak negatív tesztek lettek. Menstruációm azóta se jött meg. Most ilyenkor mi van? Szombaton megyek dokihoz csak2023. máj. 18. 16:02
11/15 anonim válasza:
A fogorvosom szombatonként is rendel, ezt kapjátok ki.
12/15 anonim válasza:
Nem vagy terhes, ha negatívak a tesztek. Szombaton az orvos semmit nem fog látni még.
13/15 A kérdező kommentje:
Az agyam tudja, hogy nem vagyok az, csak a szívnek nehéz elfogadni. 😢 Igen sok orvos rendel hétvégén is!
2023. máj. 18. 19:20
14/15 A kérdező kommentje:
13 napja késik, a leletemen a rendesnél valamivel nagyobb kissé puhább tapintású uterus környezete szabad, bal oldali ov.ban 18 mm-s tüsző. Ezután 2 nappal sürgősségire be kellett mennem, mert a jobb oldalamon annyira szúrt, hogy azt hittem vakbélgyulladásom van. Vérvétel, hasi majd nőgyógyászati ultrahang. Utóbbinál közölték mindkét petefészkemben vannak tüszők… azóta sem jött meg viszont a fájdalom legalább el múlt másnapra…
2023. máj. 25. 20:22
15/15 anonim válasza:
Jobbulast kívánok. Remélem hamarosan sikerül a baba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!