Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 napja késik a menstruációm...

6 napja késik a menstruációm a többi lent?

Figyelt kérdés
Az utóbbi napokban sokkal fáradtabbnak érzem magam. Eddig nem volt puffadás, csak az első terhességemnél és most pár napja. Amikor lehajulok vagy gugolok olyan fura nyomó érzést érzek az alhasamban bal oldalt. Még nem vettem tesztet, szeretnék várni pár napot hogy biztosat mutasson.. van valaki aki esetleg hasonlóan van vagy volt?..

2023. júl. 13. 10:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vehetsz tesztet.
2023. júl. 13. 10:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hat napja kesik,ilyenkor mar bőven tesztelhetsz akar napkozben is.
2023. júl. 13. 10:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi de nem értem miért nem tesztelsz hat nap után. A nem várt napján már mutatnia kell, pár nap késés után már leugrik a csík. Mi értelme ennek a kérdésnek? Nyilván voltak így sok millióan a világon. Egyébként én is bazi fáradt vagyok , de ennek az idő az oka nálam, nem a terhesség.
2023. júl. 13. 10:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Két véglet...egyik már kis túlzással szex után rohan tesztelni...te meg...nem bántàsból, lehet várni, de mi értelme az ilyen kérdéseknek. Sose fogom megérteni.
2023. júl. 13. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:
50%

A kérdése csak annyi igazából hogy más is volt e már így? Többire nem kell válaszolni csak erre.

Nem jártam így mert vettem teszet ha késett és volt esélye a terhessegnek. De volt hogy nem teszteltem mert nekem szokott késni, van egy tűrés határom amíg belefer.

2023. júl. 13. 11:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Biztos járt már így más is, de nem sokan, hisz ilyenkor már bőven tesztelni szoktak :)

Vagy szerinted mikor mutat biztosat a teszt? :)

Azért nyugtass meg, hogy lassan akkor is tesztelnél, ha a kérdésedre egy válasz se érkezett volna...

2023. júl. 13. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!