8 nappal menstruáció előtt voltunk együtt párommal. Jelenleg már 4 napja késik a menstruációm. Mikor tesztelhetek leghamarabb?
#6! Nagyon. Ha az aktus eredményes volt, értelemszerűen kimarad a menstruáció.
Egyelőre annyi biztos, hogy később volt ovud, azért nem jött még meg. Hogy nem is fog, mert terhes lettél, vagy később fog, mert nem, azt még nem tudni.
2-es: Nem mindig középidőben van az ovuláció, az én kislányom rá az élő példa.
26-33 napos ciklusaim voltak abban az időben (28 volt a leggyakoribb), a 33. napon teszteltem. A kislányom a 10 nappal korábbi aktusból fogant. (Az aktus és a teszt között 10 nap telt el, érzékeny teszt, halvány pozitív lett.)
9es nem is állítottam.20.ciklusnapon ovuláltam.30 napos ciklusokkal.Mostmár nem mert nyilván terhes lettem.
De a kérdező leírása alapján nem jön ki matematikailag hogy is lehetne terhes.Tehát 4 nappal az esedékes menstruációja elött szexelt.ki Ovulál 4 nappal menszi elött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!