Mennyi az esély rá, hogy teherbe esek, ha mensi elmúlta utáni nap együtt voltunk és "baleset" történt? Esett igy valaki teherbe közületek? Mikortól tesztelhetek?
Figyelt kérdés
2021. nov. 2. 21:12
1/24 anonim válasza:
Elég kicsi rá az esély, de elvben nem nulla. Hat úgy kb 3 hét múlva, de leginkább akkor amikor amúgy meg kellene jönnie, de nem jön.
2/24 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Nem lenne nagy probléma ha becsúszna a bébi, de amíg nem fog megjönni végig fogom stresszelni😬
2021. nov. 2. 21:19
3/24 anonim válasza:
Valszeg nem fog. Nem megy azért az olyan könnyen az esetek 99%-ban 😁
4/24 anonim válasza:
Nekem pont így történt, ikreim lettek.
5/24 anonim válasza:
Hányadik ciklusnapon történt a baleset és hányadik napon szokott lenni az ovulációd?
7/24 A kérdező kommentje:
Vasárnap múlt el a havi, hétfőn történt az eset. A következő havi 21 nap múlva esedékes. A naptár szerint csütörtöktől kezdődik a termékeny időszak, az ovuláció pedig jövőhét kedden.
2021. nov. 2. 21:28
8/24 anonim válasza:
Hány naposak a ciklusaid, melyik nap volt a baleset?
9/24 A kérdező kommentje:
Vagyis már pénteken elmúlt, de még szombat-vasárnap barnáztam, nem tudom ez mennyit számít.
2021. nov. 2. 21:40
10/24 anonim válasza:
A ciklus a vérzéssel kezdődik, ha 7-8.nap voltatok együtt, a sperma max 5 napot él bent, nekem 4 napibol volt tethesség.
Számoljunk azzal, 12-13 ciklus napig várt kb bent a cucc, ha pont most volt korai ovud lehetsz terhes, de ha soha nem volt 26 os ciklusod akkor kicsi rá az esély, hogy terhes legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!