Ti hogyan közöltétek a párotokkal, ha történt egy "boldog kicsi baleset"?
Bob Ross, egy fantasztikus festőművész egyik elhíresült mondata: "Nincsenek hibák, csak boldog kicsi balesetek" :)
Mi jelenleg nem tervezünk babát, de ha becsúszna, akkor mindketten szeretettel várnánk :)
Néha elgondolkozom, hogy hogyan is adhatnám a tudtára, ha egyszer véletlenül becsúszna a pici.
(újabban szokott csúszni a vérzésem, sajnos most épp egy stresszes időszakban vagyok, és ugye ilyenkor az ember lánya gyanakszik :D de eddig semmi ilyesmiről sincs szó, a tablettát is rendesen szedem)
Persze lehet simán közölni, de én szívesebben állnék elő valami kreatívabbal :D
Túlságosan sok az ilyen boldog kis baleset ahhoz, hogy véletlen legyen. Én is csak arra gondolnék, hogy az a rendszeresen szedett bogyó mégsem volt olyan rendszeresen szedve. Ha pedig nem akarnék gyereket, ezt tudná és mégis megtörténik, akkor választhatna abortuszt, vagy új párkapcsolatot. Nem leszek gyerekpárti azért, mert megfogant a gyerek.
Szóval egy ilyen halálosan komoly dolgot nem elviccelni kell, hanem mindent megtenni, hogy ne következhessen be idő előtt.
"valami nem jó, lehet kéne egy teszt"
- együtt csináltunk meg
Ójesszusom.
Nem vagyok az a fajta nő, aki "véééletlenül" csinál egy gyereket, hogy azzal láncolja magához a párját.
Kettőnk közül pont, hogy én szoktam egy picit aggódni, ha késik egy-két napot (mert szeretek aggódni, igen) hiába szedem percre pontosan a gyógyszert minden nap.
Párom és édesanyám pedig teljesen nyugodtak, hogy nyugodjak le, ha becsúszik akkor megtartjuk.
Tablettánál van egy icipici hibaszázalék. (Murphy bácsi szerint ami megtörténhet...) Ha becsúszik a baba, akkor eszembe se jut elmenni az abortusz-klinikára. Helyette mennék lottózni :DDD
Minden vágyunk egy baba, technikailag lehetne is, de kicsit később jobb körülmények állnak rendelkezésre.
Páromnak talán még nálam is jobban - neki nagyon elrontott gyerekkora volt, szeretné a saját gyermekét boldognak látni.
Tessék, kettő random sztori:
Egyszer rátört a páromra a csuklás - az a csúnya, kellemetlen, makacs fajta.
Ahogy próbáltam segíteni elmulasztani neki, poénból mondtam egy olyat: "Lehet segítene, ha megijesztenélek - terhes vagyok!"
19 éves volt ekkor, és ugye a kis lenge tinikapcsolatokban (a miénk nem az a fajta) halálra lehet rémíteni egy srácot, ezen viccelődtem.
Ő csak felkapott és megpörgetett. Mondta, hogy az lenne élete legboldogabb napja
A másik egy mostani sztori, össze voltunk bújva és filmet néztünk, amikor szólt az ébresztőm, hogy vegyem be a tablettát.
Kikecmeregtem.
- Naaa, miért keltél fel, olyan kényelmes volt!
- Mert különben terhes leszek, azért. (a naptár szerint pont pirinyó lett volna rá az esély, de na)
- Nem látom a problémát.
Igen, egy gyerek nagy döntés. Ugyanakkor nincs olyan (nem végleges) fogamzásgátló módszer, ami 100%.
Ha becsúszna, megtartanám. A párom pedig sírna az örömtől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!