Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Egy macskaszőr belement a...

Egy macskaszőr belement a szemembe. Teljesen rátapadt a szemgolyóra, mert ilyen puha és kicsi és annyira hátracsúszott, hogy már nem is érzem, de még ott van. Ezzel menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ott van, mivel én voltam annyira béna, amikor ki akartam szedni feltoltam.

2016. ápr. 8. 07:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs ott valaki, aki egy tiszta zsebkendő csücskével kipiszkálná?
2016. ápr. 8. 07:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Rossz hírem van!

Ha környezetedben nincs senki, aki segíthetne, itt a legjobb jóindulattal is csak annyi segítséget kaphatsz, hogy menj dokihoz!

2016. ápr. 8. 08:02
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
dubitus ez miért rossz hír? a szemmel a lehető legóvatosabban kell bánni - igen, menjen el dokihoz
2016. ápr. 8. 08:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Elsősegélyként engedj a tenyeredbe, vagy pohárba, tálkába vizet, és nyitott szemmel nézz bele, forgasd benne a szemed, hogy kimossa. A szemgolyó mögé nem tud becsúszni semmi. Ha érzel valamit a szemedben, de nem látod, hogy ott van, akkor az valószínűleg nincs is ott, csak a szaruhártya nagyon érzékeny, lehet, hogy megkarcolta kicsit. Ha nem múlik a kellemetlen érzés, akkor menj orvoshoz.
2016. ápr. 8. 08:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, a szem felépítése miatt nem tud hátracsúszni a szemgödörbe. Ha végképp nem tudod kipiszkálni, nem pislogod ki, és tényleg ott van (nem csak a helyét érzed, mert az is sokszor előfordul) szaladj a területileg illetékes szemészetre, és ambulánsan pillanatok alatt kiszedik.
2016. ápr. 8. 09:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Azért tartom rossz hírnek, mert a kérdező bizonyára tudja, hogy a szakorvosok közt van szemész is, de ő inkább itt kérdezősködik, pedig bizonyára azt is tudja, hogy innen gyakorlati segítséget nem fog kapni.

2016. ápr. 8. 10:15
 7/9 anonim ***** válasza:
40%

Mea maxima culpa!

Kommentem a #3-nak szól!

2016. ápr. 8. 10:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Oké,dubitus, megbocsátok! :D

Remélem, a kérdező gondja közben megnyugtatóan megoldódott.

2016. ápr. 8. 10:41
 9/9 A kérdező kommentje:

Gyorsan elszaladtam orvoshoz még iskola előtt, de húszan voltak előttem és azt mondta a nővér, hogy nem fog előttük behívni, nekem viszont sajnos nem volt időm őket végigvárni, mert ma kellett leadnom egy szakdolgozatot, szóval most nem tudom mi van. Nem hiszem, hogy kijött volna belőle és bár nem fáj, de nagyon furcsa érzés és pislogásos ingerem is van. Hát remélem nagyobb gond nem lesz belőle :)

Egyébként az biztos, hogy a szem felépítése olyan, hoyg hátra nem mehet? Mert én ilyenről nem hallottam

A válaszokat köszönöm egyébként

2016. ápr. 8. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!