Egy macskaszőr belement a szemembe. Teljesen rátapadt a szemgolyóra, mert ilyen puha és kicsi és annyira hátracsúszott, hogy már nem is érzem, de még ott van. Ezzel menjek orvoshoz?
Rossz hírem van!
Ha környezetedben nincs senki, aki segíthetne, itt a legjobb jóindulattal is csak annyi segítséget kaphatsz, hogy menj dokihoz!
Azért tartom rossz hírnek, mert a kérdező bizonyára tudja, hogy a szakorvosok közt van szemész is, de ő inkább itt kérdezősködik, pedig bizonyára azt is tudja, hogy innen gyakorlati segítséget nem fog kapni.
Mea maxima culpa!
Kommentem a #3-nak szól!
Oké,dubitus, megbocsátok! :D
Remélem, a kérdező gondja közben megnyugtatóan megoldódott.
Gyorsan elszaladtam orvoshoz még iskola előtt, de húszan voltak előttem és azt mondta a nővér, hogy nem fog előttük behívni, nekem viszont sajnos nem volt időm őket végigvárni, mert ma kellett leadnom egy szakdolgozatot, szóval most nem tudom mi van. Nem hiszem, hogy kijött volna belőle és bár nem fáj, de nagyon furcsa érzés és pislogásos ingerem is van. Hát remélem nagyobb gond nem lesz belőle :)
Egyébként az biztos, hogy a szem felépítése olyan, hoyg hátra nem mehet? Mert én ilyenről nem hallottam
A válaszokat köszönöm egyébként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!