Miért van az, hogy a kisebb kocsikra rátapadnak az emberek, a terepjáróktól meg félnek? Normális?
Ültem unokanővérem kis Aygojaban, és azt láttam, hogy mindenki szorosan jött mögöttünk, meg előzgettek, mellénk akartak jönni, minden zugban előzni hiába mentünk rendesen 50 felett!
És utána nemsokkal ültem nagybátyám Pajero terepjárójában, rajta csövekkel, és lemaradtak, nem előzgettek, megvárták, még elhaladunk előttük, nem vágtak ki elénk!
Ez normális? Kis autó=letolhatom az útról!
Nagy autó=tartom a távolságot!
Azt figyeltem meg, ha suzukival megyek rámjönnek, előzgetnek, szinte irritálólag hat sokakra ha nem tudnak megelőzni, ezzel persze túllépik a sebességkorlátozást, de azt is leszarják, csak meg tudjanak előzni.
Amikor zsigulival megyek, ez pont fordítva van, szépen jönnek mögöttem, az elsőbbséget is megadják, nem vágnak elém, olyan messze kikerülnek hogy döbbenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!