Mikor tesztelhetek?
Ha az utolsó védekezés nélküli együttlét 19 napja volt, pisilés után is bármikor pozitívat mutatna ha baba lenne a dologban!
Én mikor pozitívat teszteltem nem hittem el ezért szaladtam a gyógyszertárba és vettem még kettőt, hogy biztosra menjek! Egy percet se tudtam varni és azonnal el használtam! Rögtön pozitív lett 😊
14 nap után biztosat mutat a nap bármelyik szakaszában!
Nem derült ki az írásodból de ha boldoggá tenne a pozitív teszt akkor szurkolok:))
Köszönöm. Akkor mégis megcsinálom alvás elött, úgyse fogok tudni elaludni még meg nem tudom. Csak megvárom, hogy lefeküdjön a párom :)
Direkt nem védekeztünk és ha baba van, nagyon örülni fogunk neki, de ha nem jött össze, az se baj :)
Sajnos full negatív lett 😕 Nem baj, rendeznem kell a menstruációmmal a gondokat, utána csak összejön. Van már idöpontom dokihoz.
Köszönöm mindenkinek aki írt, aranyosak vagytok ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!