5. Napja késik, a teszt negatív,lehet ettől függetlenül terhesség?
Figyelt kérdés
Tegnap teszteltem reggel,egyértelműen negatív volt. Van egy 3,5 éves és egy 16 hósom. A kicsit még szoptatom,de 7 hónapja rendszeresen megjött. A kicsi is úgy jött össze hogy mellette szoptattam. Mindkét gyereket terveztük. Most lehetséges egy 3. Baba?2023. ápr. 25. 11:55
1/5 anonim válasza:
Ha a teszt negativ,nemhinném... esetleg keress fel egy orvost,vagy tesztelj pár nap múlva újra
3/5 A kérdező kommentje:
Nem kizárt egyik sem. Az első baba 1 hét után teszteltem és akkor is éppen hogy csak látszódott. Elsőre észre se vettem csak pár óra múlva. Visszont ő tervezett baba volt. Most össze vagyok zavarodva is
2023. ápr. 25. 12:43
4/5 anonim válasza:
Ebben az esetben nem zárható ki, hogy terhes vagy, de valószínűnek sem mondanám. Ugyanis a szoptatás miatt simán csúszhat a ciklusod, egyáltalán nem biztos, hogy már késik.
5/5 anonim válasza:
Nem kell összezavarodni, tesztelj újra 1 hét múlva. Szoptatsz, bármi megtörténhet. Úgy értem késhet is a menstruációd minden különösebb ok nélkül. Nekem elég volt néha annyi is, hogy az adott ciklusban többet szopizott a pici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!