Második terhesség tényleg hamarabb elkezd latszani, illetve nagyobb lesz a has?
A nagylanyommal nagyon kicsi volt a hasam és csak kb 6. hónap körül kezdett úgy igazán látszani.
Akkor 57 kg voltam, most 72 (175 cm magas), nem tudom ez szamit-e.
Én is 72 kg voltam a második terhessegemkor.
A 16.hetenar látszott.
Az elsonel Kb 20 hetesen is csak az látta aki nagyon megnézett hunyoritva
Nekem elsővel is óriási volt. Akkor 50-ről híztam 72-re (160 cm).
Második gyereknél 58-ról indultam és alig 65 lettem a végére, mégis látványosan nagyobb volt. Vele a 12. héten úgy puffadtam (és nem ment le), hogy átadták a helyet.
Nem feltétlen.
Nekemhamarabb látszott, de a 3. Később
Igen. Nekem a második hamarabb látszódott. Elsőt 65 kg-al kezdtem. Másodikat 66-al.
Könnyű és sokkal gyorsabb szüléssel zártam. 😊
Nekem korábban kezdett látszani, de nem lett nagyobb a végére.
Eléggé egyéni a környezetemben is. Első babával amúgy 27 hetesen lett csak egyértelmű kismamapocakom, másodikkal kb 22-23. Ugyanannyival (mármint kilóval) kezdtem mindkét terhességet és szülni is majdnem ugyanannyival mentem.
Nálam bejott, sokkal korábban kezdett látszani a második terhesség, mint az elsö. Pedig a masodikat kevesebb súllyal kezdtem.
Elsőnél kb 62-63 kg körül voltam a 172cm-hez, mikor teherbe estem. Kb 19-20 hét körül kezdett az látszani, hogy lett egy kis “belem”. Pocak jellegü majd csak ezután.
Másodikat 58-59 kg-val kezdtem, és már 10-12 hetesen is épphogy össze tudtam gombolni az átlagos nadrágjaimnál egy számmal nagyobb farmereket. 15-16 hetesen már kisebb pocim volt, 20 hetesen meg már rendesen látszott. Most vagyok 26 hetes, kb összeért a két terhesség, súlygyarapodásban is ugyanott tartok szinte pontosan😄 de a has abszolut hamarabb nőtt és gyorsabban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!