A màsodik terhessèg tènyleg hamarabb fog làtszani mint az első?
Sziasztok. Most derült ki h terhes vagyok (10 probàlkozàsi hónap, úgy hogy tervezett baba)
De még azért nem szeretnèm villàggà kürtölni. Így èrdekelne hogy nektek mikor kezdett jobban látszódnak a màsodik terhessèg. Elsö gyermekem màr lassan 7 èves. 😁
Elvileg igen, gyakorlatilag majd kiderul.
Lehet testalkattol is fugg, de nekem pl nem latszott hamar meg a harmadik sem. Magas vagyok, vekony es sportolok. Az elso 25 het korul kezdett latszani, de a masodik is csak 22-23 het kormyeken, de akkor is az tudta, akinek mondtam.
A harmadik babaval sem volt meg terhespocakom felido elott...
2 babával vagyok félidőben. Bár most sincs nagy hasam, az első terhességemnél ebben az időben, jóval nagyobb. A fiammal kb egy hónappal később volt ekkora hasam.
Nem aggódnék a helyedben, tél van egy egyszerű pulóver is könnyen el tudja takarni az esetlegesen kerekedő vagy puffadó hasat min a 12. hétig. Én még most is simán tudok akár a terhesség előtti ruháimban is úgy öltözni, hogy ne legyen feltűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!