Első terhesség Lehet, hogy még nem vagyok 6 hetes kismama?
Elméletileg 6hetes 5napos kismama vagyok. Viszont a doki 3 nappal ezelőtt csak petezsákot látott semmi mást. Van még esély a babára?
Utolsó menszesz november 24-én volt.
December 22-én kellett volna megjönnie, dec 24-én egy negatív tesztem volt, majd dec 28-án 3 pozitív tesztet csináltam.
Most január 7-én voltam dokinál. Hüvelyi uht csinált. A papíron az szerepel hogy 6mm-es petezsák látható, benne sem szikhólyag, sem embrió csomó nem látható.
Kontroll 2 hét múlva
Szerintetek van remény?
Szerintem is van még remény későbbi peteéréssel. Nem tudod esetleg mikor lehetett? Általában érezzük ezt mi nők. Viszont én dec.23-án voltam 5+3naposan,akkor már volt szikhólyag,embrió még nem. 6hetesen már kéne látnia szikhólyagot,de minden terhesség más és más.
Írd majd meg,hogy mi lett.
Én ma vagyok kerek 8hetes,de kedd óta barnáztam,rögtön ügyelet,semmi szervi bajt nem talált,a baba is rendben. Ma reggel óta nincs barna, a héte kellett volna megjönnie,lehet amiatt volt,még emlékszik a test.. ja és sajnos volt már egy missed ab-om,szóval nem mondom,hogy teljesen nyugodt vagyok.. kitartás!!
Még van egy hetem, 21-én kell visszamennem ultrahangra. Próbálok nem parázni és bízok benne, hogy jövőhéten már minden rendben lesz és szív hangot is hallunk.
Reggeli rosszullétek nincsenek, csak a gyomorsavam van, ami eddig soha nem volt...
Tegnap túl voltam az ultrahangon :)
6 hetes+5napos a pici
8mm és szív hangja is volt
3hét múlva megyünk ismét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!