32 hetes kismama vagyok, adassam be az influenza elleni oltást?
Én nem adatnám be. Kisfiamnak se adattam. Sok helyen olvastam, hogy sajnos voltak olyan gyerekek akiknek többet ártott,mint használt. Így nem mertem kockáztatni. De persze ezt te tudod, szíved joga! :)
Előre is könnyű szülést és jó babázást neked!
Én beadattam.
A háziorvosom is azt mondta jól döntöttem. A védőnő is támogatta. A nőgyógyászom is azt mondta nagyon jó, és tanácsolja az apukának is.
Én amiett döntöttem úgy, mert mindig beleestem, nagyon gyenge az immunrendszerem, és így láttam jónak.
Ráadásul akorul fogok szülni amikorra írják hogy lesz influenza szezon. December január február ha jól emlekszem
Úgyhogy nem kockaztattam, nem szeretnék neleesni majd atadni a babanak.
En terhesen nem,amugy be szoktam adatni,meg az egesz csalad. Kislanyom minden evben hazahozta bolcsibol es ovibol is amikor nem kapott oltast,aztan itt fetrengett az egesz csalad 39,5C os lazzal. Volt hogy nem volt aki apolja a masikat,csak fekudt az egesz csalad egyszerre. Az en haziorvosom azt mondta,lehet ala is kell irnom,hogy sajat felelossegre nem kerem az oltast terhesen es az en hibam lesz ha elkapom es szovodmeny lesz.
Oltasd be a csaladtagjaidat,hogy ne hozzak haza,ne maszkalj ha indul a jarvany es akkor meguszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!