A második terhesség akkor is hamarabb kezd el látszani, ha a két terhesség között viszonylag sok idő telt el?
Konkrétan nyolc év lesz a két gyerek között :) Itt sok kérdésnél olvastam, hogy a második terhességükkor már 10-12. héten észrevehető volt, hogy kerekedik a pocak, miközben az elsőnél még olyankor nem látszott semmi. Ez vajon nálam is így lesz?
Meg úgy egyáltalán, "elfelejtheti" ennyi idő után a szervezet a korábbi terhességet? Jó, ez lehet, hogy ostoba kérdésnek tűnik, csak olvastam már olyat, hogy x év után már első szülésnek számít a második is, ha olyan nagy a korkülönbség. És hát nálunk azért sok év telt el.
Ez hülyeség. Nekem több, mint tíz év van a gyerekek között és igen, ugyanúgy a 2. trimeszter végétől volt egyértelmű, h nem csak bezabáltam, de ez alkati dolog. Sportoltam előtte, feszesek voltak a hasizmaim, vissza is fogytam jó sokat az első harmadban a rosszullétektől... Ja, és az első gyerekem születése előtt volt egy sikertelen terhesség már nagy pocakkal, ott a terhességek között 2 év telt el.
Szóval alkati.
1,5 ev telt el a 2 terhesseg kozott, es a masodiknal kesobb kezdett el latszani.
Kb. 28 hetesen volt akkora a hasam, mint az elsovel 22 hetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!