Amiert koverebb vagyok has kornyeken, akkor amikor terhes maradok mennyire hamar fog latszani a hasam? Aki sovany, annak hamarabb latszik .
Én túlsúllyal kezdtem a terhességet és tipikusan sajnos hasra hízó vagyok. 3 hónapos terhes voltam még csak és le sem tudtam volna tagadni. Amikor a 19 hetes uh-ra mentem, akkor első kérdésük az volt, hogy a 26 hetes uh-ra jöttem?:)
Ami tény, hogy annak ellenére, hogy hasra hízó típus vagyok és széles a csípőm, nagyon vékony derekam van és előre felé nőtt a hasam, valószínűleg ezért látszott már nagyon hamar attól függetlenül, hogy nem voltam sovány.
Szóval alkatfüggő is.
Nem feltetlenul.
Nagyban szamit az izomzat. Attol, hogy valaki vekony, meg lehet olyan renyhe a hasizma, hogy az is latszik, ha megevett egy almat, vagy nem volt reggel kakilni. Bocsi a fogalmazasert, csak erzekeltetni akartam.
Ugyanigy igaz ez arra, akin van felesleg, attol meg lehet eros a hasfala, ami jobban tart.
Max abban lehet az alkat miatt kulonbseg, hogyha valaki eleve pocakosabb tipus, akkor sokaig nem lesz feltuno a babapocak, hiszrn addig sem volt lapos a has.
En pl vekony vagyok, elso ket gyerek elott aktivan edzettem es nagyon sokaig semmi sem latszott rajtam a terhessegbol. Mar kozel voltam a 30-as hetekhez, amikor eszre lehetett venni rajtam ugy igazan, pedig szuk ruhakat hordok.
A harmadik terhessegemet ugy kezdtem, hogy elotte egy evig nem edzettem semmit egy mutet miatt, el voltam tunyulva rendesen, ennk koszonhetoen mar az elejen is latszott a puffadas, ugy neztem ki 10 hetesen, mint a korabbi terhessegeknel 25 hetesen.
Ez változó. Rajtam 10 kg plusz volt terhesség alatt, viszont főként a hasamra hízós típus vagyok.
Már a 10. héten bőven látni lehetett a terhességet, és most, a 20. hét környékén már elég nagy a pocim úgy, hogy egy kilót sem híztam eddig.
Alacsony is vagyok.
Ez elég egyedi egyébként, nem lehet előre megjósolni. Volt olyan ismerősöm, akin rendkívül túlsúlyos volt, és rajta a végéig nem lehetett látni a terhespocit.
Változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!