Második terhesség tényleg hamarabb kezd látszani, mint az első? És tényleg nagyobb lesz a pocak?
Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 11:35
1/6 anonim válasza:
Nekem hamarabb látszott és nagy is volt a pocakom. Igaz viszonyítani nem tudok, mert elsőre ikreim lettek de sokan megdöbbentek amikor rákérdeztek, hogy mikor szülök és mondtam, hogy 2-3 hónap múlva, mert azt hitték, hogy már minden órás lehetek.
2/6 anonim válasza:
Nálam ez nem volt igaz, jóa fiam 4.5 kg volt, de a lányom sem volt olyan pici 4kg al a 3. 3.7kg volt nekem egyre kissebb volt a pocakom😁
3/6 anonim válasza:
Sokkal hamarabb kezdett el látszódni a második. Már 12. héten távoli ismerős is rá mert kérdezni, egyértelműen terheshasam volt. (Az első terhességem a 20. hét környékén nézett ki hasonlóan.)
Az uh-n a második terhességemnél mondták is, hogy milyen érdekes, nem extrém nagy a baba, egyszerűen sok helye van 🤷♀️
4/6 anonim válasza:
Nekem már 12 hetesen terhes hasam volt a másodikkal, úgy hogy egy dekát nem híztam addig. Most vagyok 20 hetes, de kezd akkora lenni a hasam, mint az elsővel a 30.hét után 😊
Mondjuk én szülés után fél évvel estem újra teherbe, lehet ez is számít.
5/6 anonim válasza:
Akiket en ismerek ott így volt. De biztos van kivétel.
6/6 anonim válasza:
Nekem is úgy van mint a 4esnél. Én is 20 hetes vagyok és nekem is akkora kb most a hasam mint a fiammal 30 hetesen. Leleteim alapján a súlyuk is hasonló. Talán 10g eltérés van. Várom a végét remélem nem lesz olyan óriási.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!