Aki dohányzott,hogy birta ki terhesség alatt,hogy ne gyújtson rá?
En nem fogok hazudni, nehezen birtam. Semmi cukormazas erzes nem volt bennem, nem is tudtam meg kotodni egy embriohoz. Az kesobb jott. Csak az eszemmel tudtam, hogy muszaj leszoknom.
Termeszetesen amint meglattam a pozitiv tesztet, nem gyujtottam ra tobbet. De az elso 3 honap nehez volt, minden egyes nap gondoltam ra, aztan elmult. Pedig eleg sokaig hanytam, 20. hetig, de meg igy is kivantam.
Nem biztos, hogy ez feltetlenul egeszseges, foleg a fogak szempontjabol, de amikor nagyon kivantam a cigit, akkor helyette bekaptam egy ragot vagy cukorkat. Ez segitett.
Muszáj kibírni.
Az első gyereknél a pozitív teszt után leraktam egyből.
Muszáj volt miatta. Persze eleve nem egészséges.
Majd az ötödik hónap után megőrültem egy szál cigiért.
Persze nem gyújtottam rá.
A második gyereknél teszt előtt leraktam mert nagyin undorottam tőle.
Ezért is gondoltam,hogy terhes lehetek.
Azóta nem cigizek. A kicsi 3 éves lesz.
Nincs kibírhatatlan és elviselhetetlen vágy bennem ,hogy rágyujtsak. De ettől függetlenül az én agyam nem kapcsolt át. Hiányzik a cigaretta ( vagyis az én esetemben az iqos) Nagyon szerettem iqosozni. Terhessegem 5.heteben tettem le. De akkor is már nikotinmenteset szívtam.
Azt hiszem viszonylag gyorsan,könnyen ment. De sokat gondolok rá, hogy basszus De elszívnék egyet. És álmodok is vele. Mármint a cigiről, viszont amikor fel ébredek akkor még úgy örülök magamnak ,hogy nem voltam hülye, ez csak egy álom volt 😅
34+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!