Ha a terhesség olyan nehéz, hosszú, kimerítő és rosszullétekkel jár, miért hívják sokan áldott állapotnak, és csodálatos időszaknak?
Mindenki máshogy éli meg?
Vagy a kettő nem zárja ki egymást?
Köszönöm a válaszokat.
:)
#9, #10
Miért voltak borzalmasak?
Kifejtenétek picit bővebben (ha szeretnétek)?
Jo-jo, nyugi 13-as.
Aki azt mondja, hogy csodalatos, annak tenyleg az. Nem kell azt mondani, senki se kotelez ra.
En is szornyen eltem meg, de meg tudom erteni azt is, aki meg jol, hiszen nem vagyunk egyformak :)
Semmi rosszullétem nem volt, viszont boldoggá tett a tudat, hogy a pici fiam növekszik bennem. Emellett tudom, hogy magas a fájdalomküszöböm és minden rosszhoz úgy szoktam amúgy is hozzáállni, hogy igyekszem nem gondolni rá, elterelem a figyelmem, így szerencsére nem is szokott sokáig kínozni pl. fejfájás sem. Ezt a terhességnél, pihenéssel kombinálva is jól tudtam alkalmazni, így nekem tényleg áldott volt az az állapot, nem volt rá semmi ok, hogy ne az legyen.
Ennek ellenére tudom, hogy szerencsés vagyok, és elhiszem, hogy van, akinek nagy teher ez a néhány hónap.
De ez olyan sok minden másra is igaz: én például imádok futni, kikapcsol, és jobban érzem magam tőle, pedig nem is fogyás miatt csinálom. Más meg párszáz méter után belepusztulna. Minden relatív 🙂
Én is el szoktam terelni a rossz dolgokat, meg amiről tudom, hogy fájni fog.
Bárcsak minden nő így gondolkodna szülés előtt, és kövezzetek meg,!! - de soha nem értettem azokat, akik rettegnek a szüléstől.
Hát a baba úgysem maradhat benn, nemigaz? 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!