Hogy viselitek a terhességi hízásotokat? Hiába figyelek oda és koncentrálok arra, hogy ez egy csodálatos dolog ami velem történik, de írtó nehèz feldolgozni, hogy teljesen más ember néz vissza a tükörbe. Sosem volt rajtam felesleg...
Fiammal összesen 8kg jött fel rám, szülés után könnyebb vtam mint valaha. Megis utáltam magamat.
23hetes vagyok most, +3kgnál járok. Már most túl lennék az egész terhességen (nem csak a suly miatt, hanem problémás nagyon a terhességem)
Utolsó! Ugyanígy vagyok! 😅
Egyszerüen borzalmas érzès!
Én nagyon alacsony is vagyok, eddig csak 5kg híztam, most vagyok 27hetes, szóval annyira nem vészes. Csak a pocakom nagy.
De akinek sose volt ekkora hasa, na az megsínyli.
Leülök és zavar, hogy szinte a nyakamból indul a hasam. Megfordulni is nehéz, lehajolni is. Felállni is. Nem làtom magam lefelé. Nekem fura dolgok ezek. Remélem hamar vissza megy szülés után. Szerintem engem zavarna ha lógna utána. Tudom, mindent a babàért, de azért szeretnék magamnak is tetszeni.
Hosszú kérdőmondat lesz :D (Leszögezem előre, hogy nekem nem fáj, ha valaki túlsúlyos, amennyiben őt sem zavarja, hogy én meg nem vagyok az.) Szóval.
Ennél a kérdésnél éli ki magát a lepontozás szent eszköze által az összes nő, aki a terhessége alatt felszedett 30 kg-ot (vagy inkább már jóval előtte) és azóta is csak addig jutnak el, hogy gyűlöljék a vékonyabb nőket, mert csak az ősanyáskodásra van idejük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!