Ketteske kérdése:
13 hetesen + 4 naposan mérték a tarkóredőt, ami 2,5 mm lett. Jó ez az érték? Nem túl magas egy picit?
Figyelt kérdés
2008. dec. 31. 11:40
1/6 anonim válasza:
3mm-ig normális, tehát jó az érték.
2/6 anonim válasza:
Teljesen normalis, foleg ha azt nezzuk, hogy mar a 14.hetben voltal, amikor mertek.
3/6 anonim válasza:
Szerintem is normális. Végeztek nálad Down-kór szűrést? Mert ha azoknál az eredmények jók, akkor fölösleges izgulni!
Minden jót!
4/6 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de a nyàron volt egy terhessègem ahol 2,7mm volt a tarkòredô ès az amniocentèzis utàn kiderült ,hogy a baba Down szindròmàs. Szerintem csinàltass vèr vagy magzatviz vizsgàlatot a biztonsàg kedvèèrt.
5/6 anonim válasza:
Az elottem szolotol kerdezem: es neked pontosan mikor mertek tarkoredot? Csak mert a kerdezonek eleg keson, azaz a 13. het utan. Ebben a korban a magzat hihetetlen gyorsan novekszik, 1 nap is sokat szamit.
6/6 anonim válasza:
Az elôzô vagyok ès nekem 12 hetesen mèrtèk a 2,7mm tarkòredöt. Utàna egy hèt múlva elmentem 4D ultrahangra ùjbòl megmèretni ès ott 2,6 mm volt. Azt mondta a doki ,hogy a tarkòredô vastagsàga idôvel csökkenhet,ezèrt fontos a 12.hèten mèrni ès kiegèszíteni màs vizsgàlatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!